Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga växthustillbehör till ditt växthus 

Växthustillbehör effektiviserar förvaring och design i ditt växthus

Växthustillbehören kommer från våra kända tillverkare Vitavia och Shelter Logic.

När du köper ett växthus så är det lite mer att tänka på än själva växthuset. Även ett växthus behöver inredning och andra tillbehör för att allting ska fungera så som du önskar att det ska göra. Du behöver kanske några hyllor att förvara redskap i. Alternativt kanske du behöver en termometer för att kontrollera att temperaturen är som den ska i ditt växthus. Eller varför inte ha några bord där du exempelvis kan ställa dina plantor, eller annat som du anser nödvändigt för en förbättrad förvaring.

Ifall man vill påbörja växthussäsongen tidigare, vilket tillbehör ska man köpa?

För att kunna utnyttja växthuset tidigare så ska ni köpa Vitavia fotgenvärmare 1,5 kw. Denna hjälper till att öka värmen och håller undan köldknäppar.

Vi är på jakt efter en termometer anpassad för växthus har ni det?

Ja, det har vi. För att odlingen och blommorna ska må så bra som möjligt i ditt växthus, är det av yttersta vikt att ni har rätt temperatur för det ni odlar. Det är då viktigt att känna till temperturen under en längre period. En termometer som klarar dessa krav är Vitavia termometer min/max, den kommer att visa minsta och maximal temperturen i ditt växthus över en period.

Vi har ett växthus från Vitavia och skulle vilja ha en hylla/bord för plantor, har ni det?

Javisst har vi olika sorters hyll och bordlösningar. Ifall du redan har ett växthus från Vitavia skulle vi vilja rekommendera Vitavia fällbart bord, det finns i färgen grön och aluminium. Detta är det perfekta fällbordet du då kan ställa mindre blommar på det som behöver komma upp lite för att närma sig solens strålar och energi för att växa. Detta kan vara tufft ifall de hamnar långt ner bland de större växterna.

Hur gör man för att klara sig från frostskador på plantor tidig vår/sen höst?

När väl våren närmar sig så kliar det i allas gröna fingrar. Man sätter igång att plantera och odla. Vädret och temperturen dagtid är perfekt, men så är det vissa mornar som det kan komma en riktig kall chock för våra plantor. Man ser att det har varit en natt fylld med frost. Lösningen på detta finns idag. Allt du behöver köpa är en Vitavia frostvakt 2 kw elektrisk, denna produkt kommer se till att hålla frosten borta från dina odlingar.

För att hitta det du söker så kan du ögna igenom vårt sortiment från Vitavia.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Gop (4)
  2. Halls (13)
  3. Juliana (29)
Pris
0 kr 4947 kr 0 kr to 4947 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 46

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 46

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3