ÅKGRÄSKLIPPARE & TRÄDGÅRDSTRAKTORER

Den stora fördelen med en åkgräsklippare är att du får ett stort jobb utfört väldigt mycket snabbare än ifall du bara skulle ha en gräsklippare eller robot. Den rör sig snabbt och har en väldigt bred klippbredd. Andra fördelar är att det är en året-runt maskin. När snön kommer är det bara att koppla på snöbladet och skotta uppfarten, när sommaren är framme så klipper du gräset och när du är klar med det kan du ifall du behöver gödsla din trädgård med hjälp av din traktor. Vi har snygga, starka och suveräna åkgräsklippare från våra kända tillverkare Toro, Arnold, MTD, Alpina och AL-KO.

BILLIG ÅKGRÄSKLIPPARE
Det är viktigt när man investerar i en åkgräsklippare att man vet att denna maskin används, eller kan användas året runt, och inte bara för att klippa gräset. På så vis blir det billigare i längden då den har fler användningsområden. Det finns massor av tillbehör att välja mellan. Du kan köpa till mulchkit som finfördelar gräset och ger näring till gräsmattan, uppsamlare för gräset och snöblad för vintern. Och vill du kunna dra bogserade tillbehör såsom kärror och gödselspridare, måste du först köpa till en draganordning som säljs separat.

TRÄDGÅRDSTRAKTOR
Åkgräsklippare kallas även för trädgårdstraktorer eller traktorer, och de kommer antigen med handhydrostat eller fothydrostat. Med handreglage reglerar du körriktning och hastighet med en spak. Ifall du har en fothydrostat så reglerar du med foten och fördelen som många ser med detta är att händerna är fria. Nackdelen med fotreglage är att en del kan tycka att det är bekvämt att inte behöva hålla foten på en pedal och hålla dem stadigt på chassit hela tiden. Som sagt smaken varierar ju som sagt och därför har vi valt att ha ett bra urval av bra åkgräsklippare från kända varumärken för att du enkelt ska finna din favorit.

Tyvärr kan vi inte hitta några produkter tillhörande denna kategori.