Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

AL-KO - motorgräsklippare med stil

AL-KOs grundades redan 1931, det är ett tyskt märke som började göra handbromsar på 50-talet. Nu har de sina fingrar i det mesta och om det är något de kan extra mycket om så är det gräsklippare. Vare sig det handlar om det som är utsidan eller insidan av motorgräsklipparen, så kan AL-KO vad den gör. Vi har samlat AL-KO’s bästa gräsklippare här på vår hemsida, där ni får möjligheten att läsa på och köpa er favorit online.

Vad letar man efter i en motorgräsklippare?

Det finns en hel del faktorer som ingår i jakten på en motorgräsklippare, men att köpa online kan underlätta. Oftast vill man att den är självgående, inte väger så mycket och justerbar efter ens kroppslängd. En annan viktigt del är uppsamlaren av gräsavfallet. I många av alternativen på vår hemsida kommer en sådan med, men ibland kan gräsklipparen ha en mulchingteknik som finfördelar gräset. Vi har AL-KO motorgräsklippare för alla, vare sig du vill att klippningen ska gå så snabbt som möjligt eller ta den goda tiden du vill att det ska ta.

Gräsklipparna som är bäst i test

Bland vårt sortiment av AL-KO’s billiga motorgräsklippare har två stycken blivit utsedda till bäst i test av omtalade Bäst-i-test. För den som har en stor och krävande trädgård som behöver klippas ofta har vi AL-KO gräsklippare silver 524 SP-A Premium. Det är en bensindriven, högpresterande gräsklippare som likt en trädgårdstraktor tar sig fram i alla möjliga terränger och klipper även det grova och långa gräset.


Bäst-i-test har även utsett AL-KO bensindriven gräsklippare silver 460 BR-A Bio till bästa budgetval. Denna billiga och självgående gräsklippare gör trädgårdens stora jobb till en enkel match för villaägaren. Den är både ergonomisk och klarar av de flesta gräsförhållandena.


Bland alla trädgårdsredskap är gräsklipparen ett av de viktigaste för att hålla koll på gräs och ogräs. Att klippa gräs kan dock vara krävande för kroppen och därför är motorgräsklipparen ännu mer ett självklart val – och det har AL-KO förstått med sina många självgående och ergonomiska maskiner.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (21)
 2. Alpina (10)
 3. Arnold (3)
 4. Einhell (4)
 5. MTD (5)
 6. Texas (21)
 7. Toro (20)
 8. WOLF-Garten (10)
 9. Warrior (2)
Driftkälla
 1. Batteri (7)
 2. Bensin (10)
 3. El (3)
Självgående
 1. Ja (1)
 2. Nej (5)
Pris
0 kr 25769 kr 0 kr to 25769 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2