Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Toro – hållbara motorgräsklippare

Med över 100 års erfarenhet, sedan starten 1914, har det amerikanska företaget satsat på en mer hållbar och produktiv utveckling av trädgårdsmaskiner. De har återförsäljare i över 90 länder och Sverige är ett av dem, varav vi säljer många av deras bästa motorgräsklippare online hos oss. Med 18 stycken motordrivna och eldrivna gräsklippare finns det någon för alla svenska trädgårdar i landet – stora som små.

Bensin- eller elmotorgräsklippare?

När du ska välja gräsklippare är det viktigt att tänka på delar som storlek på din trädgård, miljö, pris och kvalitet. Storleken är viktig för att veta hur mycket du skulle spara på att ladda din gräsklippare gentemot att köpa bensin. Miljöfaktorn lutar mer mot elmotorsgräsklippare, då bidrar till några miljöfarliga utsläpp. Sedan kommer frågan om pris och kvalitet, det kommer att vara lättare att hantera en riktigt kvalitativ gräsklippare, men priset kan vara högre.


Alla dessa faktorer är viktiga och Buildor erbjuder ett gigantiskt utbud av billiga motorgräsklippare i alla möjliga storlekar och former men Toro är kvalitet i kärnan.

Vilken motorgräsklippare är bäst för min kropp?

Ergonomi är viktigt att tänka på när du tar hand om fysiskt krävande arbeten – såsom gräsklippning och annan trädgårdsskötsel. Därför är det lämpligt att hitta den bästa gräsklipparen för just din fysik och din kropp.


Många av Toros gräsklippare är självdrivna, vilket underlättar för kroppen något enormt. Ett brett klipptäcke kan reducera klipptiden enormt, vilket innebär mindre fysiskt ansträngning och det säger sig självt att det är bra för kroppen. Något annat som kan vara skönt för kroppen är om gräsklipparen har elstart, då krävs mindre ansträngning att få igång den.


Desto fler funktioner en motorgräsklippare har, desto mer får du ut av den och desto bättre mår du. Toro tillgodoser otroligt många ergonomiska behov som kan kännas viktiga vid inköpet av en bra gräsklippare.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (21)
 2. Alpina (17)
 3. Arnold (3)
 4. Einhell (4)
 5. MTD (5)
 6. Texas (22)
 7. Toro (20)
 8. WOLF-Garten (10)
 9. Warrior (2)
Driftkälla
 1. Batteri (2)
 2. Bensin (16)
 3. El (2)
Självgående
 1. Ja (13)
 2. Nej (4)
Pris
0 kr 25769 kr 0 kr to 25769 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2