Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Högtryckstvättar

Högtryckstvätt för en effektiv rengöring

Vi har högtryckstvätt från det kända varumärket Kärcher. Kärcher är det ledande varumärket när det gäller högtryckstvättar.

Vad använder man en högtryckstvätt till?

En högtryckstvätt används för att rengöra ytor mycket snabbare och effektivare en till exempel en trädgårdsslang. Du spar både tid och pengar då du kommer nå resultatet av en smutsfri yta snabbare. Högtryckstvättar använder man till att rengöra hårt åtsittande smuts som kan uppstå ifall du förvarar vintermöblerna i ett trångt utrymme så spolar du snabbt av dem med din högtryckstvätt. Du kan spola av din altan och den blir då fri från smuts och mossa om det gått så pass långt. Mossa är något som även växer och får fäste på din stentrappa och ifall du använder Kärcher Högtryckstvätt Premium K5 kan du använda rotojetmunstycket som rör sig från höger till vänster som på så sätt får smutsen att avlägsna sig snabbare kombinerat med det höga trycket från K5. Med en kärcher högtryckstvätt k3 car and home kan du enkelt och snabbt göra rent din fasad på huset och få din bil att skina på både över och undersida.

Hur fungerar en högtryckstvätt?

Om du jämför en högtrycktvätt med en trädgårdsslang så blir det enklare att förstå skillnaden med tryck. En trädgårdsslang har ett tryck på 4 bar och använder ca. 3500 liter vatten/timma, medan en högtryckstvätt med arbetstryck på 100 bar enbart använder ca. 400 liter vatten/timma. Den stora skillnaden i trycket och vattanförbrukningen gör att du sparar energi och tid med att få saker rena ifall du använder en högtryckstvätt. En trädgårdsslang, ansluts till högtryckstvätten, förser högtryckstvätten normalt med ett tryck på 4 bar. Högtryckspumpen producerar ett vattentryck på upp till 150 bar. Vattnet pressas ut via ett högtrycksmunstycke och blir en koncentrerad stråle som har en stor rengöringskraft.

Vad ingår i en högtryckstvätt?

Oftast medföljer allt som du behöver men för säkerhets skulle gå in på den produkten du gillar och läs på produkttexten så ser du ifall denna högtryckstvätt har de funktioner som just du är ute efter.

Något man ska tänka på?

Ja, använd gärna skyddskläder och rikta absolut aldrig strålen mot en annan människa. Det kan vara frestande men det kan leda till skador för den andra personen då strålen är så pass stark.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Alpina (1)
 2. Champion Power Equipment (3)
 3. Kärcher (18)
 4. Malmbergs (2)
 5. Nilfisk (12)
 6. Texas (3)
 7. Yardforce (1)
Pris
0 kr 13095 kr 0 kr to 13095 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3