Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

HÖGTRYCKSTVÄTTAR

Högtryckstvätt är ett effektivt och kraftfullt sätt att få bort den allra värsta smutsen från ditt trädäck. Hos Buildor.se hittar du ett urval av högtryckstvättar från branschens ledande varumärken Kärcher och Nilfisk, självklart till förmånliga priser och med snabb leverans direkt till dörren.

Billiga högtryckstvättar från Kärcher och Nilfisk

En högtryckstvätt är optimal för att rengöra ytor båda snabbare och effektivare än en trädgårdsslang med vanligt vattenflöde. I längden sparar du både tid och pengar eftersom du får ett bättre resultat mycket snabbare. Med en högtryckstvätt tar du enkelt bort hårt sittande smuts och missfärgningar från ditt trädäck eller dina utemöbler. Utemöbler som förvaras i ett trångt utrymme över vintern behöver oftast en rejäl vårstädning. Om det skulle krävas kan din högtryckstvätt även spola bort mossa från din altan eller stentrappa. Med högtryckstvätten Kärcher K3 Full Control Car får du dessutom en maskin som är optimerad både för hemmet och bilen så att din bil alltid är skinande ren på både över- och undersidan.

Högtryckstvättar ger bättre resultat

Om du jämför en högtryckstvätt med en vanlig trädgårdsslang är det ganska enkelt att förklara skillnaden i vattentrycket. Trycket i en trädgårdsslang ligger på 4 bar och använder ca 3500 liter vatten i timmen medan en högtryckstvätt ligger på 100 bar och bara använder ca 400 liter i timmen. Med andra ord; mer kraft, mindre vattenåtgång. Det höga trycket gör att du sparar både energi och tid, och med ett unikt högtrycksmunstycke får du ett särskild koncentrerat vattenflöde med stor rengöringskapacitet. När du köper en högtryckstvätt från Buildor.se ingår vanligtvis allt du kan tänkas behöva, men det är alltid bra att säkerställa både vilka funktioner och tillbehör som medföljer om du letar efter något särskilt. Vi rekommenderar också skyddskläder vid användning av högtryckstvätt, och självklart ska du undvika att träffa en annan människa med strålen då trycket kan orsaka svåra skador.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Alpina (1)
 2. Champion Power Equipment (3)
 3. Kärcher (18)
 4. Malmbergs (2)
 5. Nilfisk (12)
 6. Texas (3)
 7. Yardforce (1)
Pris
0 kr 12495 kr 0 kr to 12495 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 40

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3