Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

JORDFRÄSAR & VERTIKALSKÄRARE

Gör trädgårdsarbetet både enklare och snyggare med jordfräsar och vertikalskärare från Buildor.se. I vårt sortiment hittar du jordfräsar, mossrivare och vertikalskärare från erkända tillverkare såsom AL-KO, Alpina, Black & Decker och WOLF-Garten, självklart till förmånliga priser och med snabb leverans direkt till dörren.

Kvalitativa jordfräsar till billiga priser

Om du vill utöka din trädgård eller lägga en ny rabatt i gräsmattan kan du vara i behov av en jordfräs. I vårt urval av jordfräsar hittar du maskiner från bland annat AL-KO. En jordfräs river upp jorden i din trädgård med hjälp av knivar som roterar snett för att luckra upp jord och lerjordar. De flesta jordfräsarna är utrustade med en 2- eller 4-taktsmotor och passar bäst för lite mindre till medelstora ytor i trädgården. Dessa jordfräsar klarar enkelt av hårda och tunga lerjordar, och är dessutom lättmanövrerade för uppluckring av jorden inför sådd. Tack vare ett låst säkerhetshandtag är det också omöjligt att starta knivarna av misstag, så maskinen utgör ingen säkerhetsrisk så länge du är försiktig. Våra jordfräsar är självgående i och med en framåtväxel som driver maskinen, och vissa av våra lite dyrare modeller har även en bakåtväxel så att du enkelt kan driva maskinen bakåt. Vi rekommenderar att investera i en jordfräs eller vertikalskärare från Buildor.se i och med att maskinerna tar förvånansvärt lite plats samt att de är relativt enkla att plocka fram och bort.

Billig vertikalskärare med smarta funktioner

I vårt sortiment hittar du även ett gediget urval av vertikalskärare. Dessa maskiner kan liknas vid gräsklippare, skillnaden är att vertikalskärare gör små skåror i marken för att bidra med luft samtidigt som den tar bort mossa och annat skräp som du inte vill ha i gräsmattan. Med en vertikalskärare håller du gräsmattan grön och fin, och vi rekommenderar att du använder den minst fyra gånger om året för ett bra resultat. När du köper en vertikalskärare ingår dessutom en uppsamlare som gör att du kan gödsla gräsmattan med det du river upp. Våra vertikalskärare har höjdjusterbara styrstångar så att du slipper anstränga kroppen mer än nödvändigt, och arbetsdjupet justerar du enkelt genom 5 olika lägen för knivarna. Det är viktigt att knivarna enbart berör gräsmattan lite lätt så att du inte sliter ut knivarna onödigt snabbt. Med en vertikalskärare kan vi dessutom garantera att din gräsmatta alltid kommer vara grönare än grannens!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (10)
 2. Alpina (2)
 3. Einhell (3)
 4. MTD (3)
 5. Texas (19)
 6. Toro (1)
 7. Trolla (1)
 8. WOLF-Garten (12)
Kategori
 1. Jordfräs (10)
 2. Trädgårdsmaskiner (7)
 3. Vertikalskärare (2)
Driftkälla
 1. Bensin (9)
 2. El (7)
Pris
0 kr 13995 kr 0 kr to 13995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 51

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 51

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4