Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

LÖVBLÅSAR

Lövblåsar och lövsugar är perfekta hjälpmedel för dig som enkelt vill kunna städa bort sommaren när hösten gör entré. Båda maskinerna är optimala när du vill spara tid samtidigt som din infart, gräsmatta eller veranda blir lövfri på nolltid. På Buildor.se har vi ett brett urval med flera maskiner från både AL-KO, Black & Decker och MTD, självklart till förmånliga priser och med snabb leverans direkt till dörren!

Lövsug till bra pris

Med en lövblås eller lövsug sparar du rejält på ryggen då du slipper kratta i timme efter timme. Beroende på hur stor gräsmatta eller trädgård du har är det bara att välja en lövblås som är tillräckligt kraftfull och effektiv för att du ska kunna korta ner arbetstiden. Från tillverkaren AL-KO har vi fyra olika lövsugar som alla är batteridrivna vilket innebär att du kan arbeta kabelfritt och flexibelt över hela trädgården. Flera av lövsugarna från AL-KO har dessutom en föravskiljare som gör att du inte behöver oroa dig för skador på maskinen om du råkar suga upp en kotte eller en kastanj.

Praktisk och batteridriven lövblås

I vårt sortiment hittar du även lövblåsar från populära MTD som har smarta funktioner såsom inbyggd komposteringskvarn, 40V LI-ON-teknik för ökad driftstid och JET-läge för extra stark blåsstyrka. Det praktiska och mångsidiga batterisystemet gör också så att du kan använda ett och samma batteri till både lövblås, gräsklippare, stångsåg och häcksax. Alla våra lövblåsar från MTD är av högsta kvalitet och finns i olika utföranden och storlekar för att effektivt kunna hantera både små och stora ytor.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (6)
 2. Alpina (2)
 3. Einhell (1)
 4. MTD (2)
 5. Texas (3)
 6. Toro (4)
 7. WOLF-Garten (5)
 8. Warrior (2)
Driftkälla
 1. Batteri (3)
 2. El (3)
Pris
0 kr 6995 kr 0 kr to 6995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2