Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig lövblås från MTD på nätet

Med en lövblås blir hösten perfekt

Lövblåsar och lövsugar är ett utmärkt val av maskin när du vill spara tid samtidigt som din infart, gräsmatta och trädgård blir fri från löv på nolltid. Det är bra hur ett hälsosamt perspektiv då ryggen inte kommer bli skadad på grund av att du går och tar din stora gräsmatta med en kratta. Välj en storlek på lövblås som passar dina behov på bästa sätt. Har du en liten trädgård kanske det räcker med en mindre variant medan en större trädgård kanske kräver en kraftfullare och mer effektiv lövblås som förkortar arbetstiden drastiskt. 

Det finns olika typer av lövblåsar och lövsugar vad har de för funktioner?

Vi har två stycken lövsugar från AL-KO och de är båda eldrivna. Den första heter AL-KO lövblås 2200 E och den har en kraftfull multifunktionsenhet vilket gör att den kan suga, blåsa, finfördela och samla upp löv och skräp.

Vad är fördelen med AL-KO lövblås 2200 E?

Utan att släppa greppet kopplar du steglöst om lövsugen. Du blåser enkelt in höstlöven i ett hörn och suger sedan upp dem.

Om man skulle suga upp en kotte eller annat större föremål fastnar det inte i turbinen?

När du använder lövsugen på AL-KO lövblås 2200 E och skulle exempelvis suga upp en kastanj så är det ingen fara. Kastanjen kommer automatiskt att falla ner i föravskiljaren och kommer inte stoppa turbinen.

AL-KO lövblås 2200 E har den en inbyggd kompostkvarn?

Ja det har den. När du suger upp löv så faller de tyngre saker automatiskt ner i föravskiljaren medan löven finfördelas i komposteringsturbin innan du landar i uppsamlingssäcken. Fördelen med detta är att den uppsamlade volymen minskas med 90% och det bryts ner mycket snabbare.

Vad är AL-KO lövblås 2200 E avsedd för att användas för?

Den är avsedd för att Suga upp och blåsa bort torra löv, gräs, små kvistar, kottar, pappersbitar och trädgårdsavfall. Kan man använda AL-KO lövblås 2200 E när det regnar Nej det är inget som vi eller AL-KO rekommenderar. Den andra maskinen vi har från AL-KO är AL-KO Eldriven lövsug Blower Vac 2400 E inkl. Speedcontrol. Denna har samma funktioner som den tidgare modellen men skiljer sig på några punkter. Denna lövsug levereras med varvtalsregulator vilket gör att du manuellt kan öka eller minska sug och blåshastigheten.

Vad är det mer som skiljer mellan AL-KO lövblås 2200 E och AL-KO Eldriven lövsug Blower Vac 2400 E inkl. Speedcontrol?

På 2200 E är sugeffekten 9,7m³ / min och den har en effekt på (W) på 2200, medan 2400 E har en sugeffekt på 5,0-10 m³/min och en effekt på (W) 2400. Vi har nu fyra modeller av lövblåsar från vårt kända varumärke MTD. Den första är MTD Lövblås BV 2500E det är en eldriven modell som de enkelt skiftar mellan sug och blåsfunktion med reglaget.

Hur mycket väger MTD Lövblås BV 2500E?

Den väger 3,5 kg.

Hur stor volym har uppsamlaren på MTD Lövblås BV 2500E?

Tygsäcken som medföljer denna lövblås tillhandahåller en volym på 45 liter.

Är MTD Lövblås BV 2500E användarvänlig?

Detta är en otroligt enkel och effektiv lövblås som passar utmärkt till alla radhus och villaägare. Fungerar även utmärkt till sommarstugan. Mtd har två stycken lövblåsar som är bensindrivna. MTD Lövblås BV3000 G fungerar utmärkt till att blåsa bort löven på tomten, uppfarter och gångar. Medan deras miljövänliga alternativ MTD lövblås SC4 lämpar sig bättre att blåsa bort löven på mindre kommersiella ytor till exempel runt entreér eller i trädgården.

Vilken lövblås rekomenderar ni från MTD?

Valet av lövblås är helt beroende på vad ni är ute efter. Alla deras lövblåsar håller högsta kvalité och det som är bra att vi har allt att erbjuda från dem. Har du en mindre yta och vill ha en eldriven så har vi två modeller att erbjuda och vill du hellre ha en bensindriven så har vi även där två stycken modeller. Det två större modellerna som är bensindrivna passar som sagt till lite större ytor. MTD har en maskin som passar utmärkt för de större ytorna och den kommer med ett bekvämt sele och axelrem, den heter MTD Lövblås Ryggburen MT32 BPB. Denna maskin har en 4-taktsmotor når lufthastigheter upp till 240 km/h och är mycket effektiv för rengöring av stora ytor. Med tanke på denna maskins stora motor så förflyttar den utan problem löv och även tyngre skräp. Du behöver inte oroa dig för att skada ryggen då den är egonomisk anpassad. Denna maskin är otroligt enkel att använda då lövblåsen har en lättstartat AST motor (Advanced Starting Technology). Vilket är ett fjädrerbelastat system som kräver minimal ansträngning.

Vad väger MTD Lövblås Ryggburen MT32 BPB?

Denna lövblås har en vikt på 9 kg.

Ingår midjebältet och ryggselet till MTD Lövblås Ryggburen MT32 BPB?

Ja allting medföljer denna maskin

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (6)
 2. Alpina (2)
 3. Black & Decker (8)
 4. Einhell (1)
 5. MTD (2)
 6. Texas (3)
 7. Toro (4)
 8. WOLF-Garten (5)
 9. Warrior (2)
Driftkälla
 1. Batteri (3)
 2. El (3)
Pris
0 kr 6995 kr 0 kr to 6995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3