Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

MOTORSÅGAR

Om du har en björk, gran eller något annat träd på tomten som måste fällas eller sågas upp så har du kommit rätt. På Buildor.se har vi samlat ett gediget urval av kvalitativa motorsågar från välkända tillverkare såsom AL-KO, Alpina, Black & Decker och MTD, självklart till förmånliga priser och med snabb leverans direkt till dörren!

El- och batteridriven motorsåg för mindre arbeten

När du köper en ny motorsåg kan du välja mellan en eldriven eller bensindriven motorsåg. Här kan du tänka att en eldriven motorsåg vanligtvis lämpar sig för att kapa grenar och lite mindre sågarbeten i trädgården. Om du istället har behov av att såga ner träd och kapa stockar skulle vi rekommendera en bensindriven motorsåg med en starkare motor. Själva svärdet på motorsågen är ett annat ord för bladet, alltså där du fäster din sågkedja, och oavsett vilken typ av motorsåg du använder är det bra om du underhåller både svärd och kedja med jämna mellanrum. Innan du börjar såga bör du alltid se till att din kedja är nysmord samt undersöka om den behöver spännas, och när du sågat klart är det viktigt att du gör rent luftfiltret efter varje användning.

Elmotorsåg eller bensindriven motorsåg?

En motorsåg kan väga allt ifrån 3,5 kg upp till 6 kg, och det är helt upp till dig hur mycket kraft du behöver i din motorsåg. En tumregel är att en kraftigare motor innebär en tyngre såg och kraftigare vibrationer. Kroppen mår inte bra av för mycket vibrationer, så flera av motorsågarna i vårt sortiment har lågvibrationshandtag så att du ska kunna arbeta längre utan att trötta ut händerna. När du ska flytta motorsågen är det viktigt att använda kedjebromsen så att du stannar kedjans rörelser och minimerar olycksrisken. Det är också viktigt med ett kastskydd till motorsågen då det kan flyga upp både små och stora delar när du sågar. Vi rekommenderar alltid skyddshandskar, hörselskydd och stryktåliga arbetskläder vid användning av motorsåg, och självklart vill vi också påminna om att 18-årsgräns gäller för användning av samtliga motorsågar.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (10)
 2. Alpina (4)
 3. Arnold (1)
 4. Einhell (3)
 5. MTD (2)
 6. Texas (10)
 7. Toro (2)
 8. Warrior (2)
Kategori
 1. Motorsåg (6)
 2. Trädgårdsmaskiner (1)
Driftkälla
 1. Batteri (6)
 2. Bensin (3)
Pris
0 kr 4295 kr 0 kr to 4295 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3