Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

AL-KO motorsåg

AL-KO började som en liten smedja och är idag en av världens ledande tillverkare av trädgårdsverktyg. AL-KO's motorsågar är tillverkade både för hemmafixaren och för den professionella utövaren.

AL-KO motorsåg gör det enkelt att kapa träd

Genom att skaffa en AL-KO motorsåg kommer du både säkert och enkelt att kunna rensa i trädgården där hemma. Deras motorsågar tillverkas i olika storlekar beroende på dina behov, men alla håller den högsta säkerheten. AL-KO motorsåg har kedjor som är tillverkade för att hålla länge även när du sågar mycket med dem. Här finner ni även olika varianter av sågkedjeoljor som gör kedjan extra motståndskraftig mot rost.

Hållbara och slitstarka trädgårdsverktyg

AL-KO koncernen bildades 1931 efter att Alois Kober valde att lägga ner sin lilla smedja där han skapade verktyg för hand. Utvecklingen ledde sedan till att man 2014 valde att överta SOLO och deras motorsågsfirma och kombinerade kunskaperna för ännu bättre produkter. Med en motorsågskedja från AL-KO vet du att den tåls att användas ordentligt, som man genom åren har bevisat i diverse olika motorsåg test.

Fri frakt från oss

Här på Buildor hittar du alltid låga priser på alla våra produkter tack vare vår prisgaranti. Med bäst köp av motorsåg från oss kommer vi även ge dig fri frakt på din order. Med hjälp av våra snabba leveranser kommer du på nolltid att vara igång och röja i trädgården.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AL-KO (10)
  2. Alpina (4)
  3. Arnold (1)
  4. Black & Decker (5)
  5. Einhell (3)
  6. MTD (2)
  7. Texas (6)
  8. Toro (1)
  9. Warrior (2)
Pris
0 kr 4295 kr 0 kr to 4295 kr

10 artiklar

Minskande ordning
per sida

10 artiklar

Minskande ordning
per sida