Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

PUMPAR

Vi har pumparna från det kända varumärket AL-KO som är det ledande varumärket när det gäller dräneringspumpar. Här finner du dränkbar pump för dränering, tryckpump, vattenpump, hydroforpump och tillbehör.

Vattenpump

När du ska vattna din trädgård är en vattenpump ett bra hjälpmedel om du vill ta vattnet från en brunn, cistern, damm eller regntunna. Du kopplar in slangarna och med några få handgrepp är den klar för användning. Då kan du vattna stora ytor och långa sträckor med högt tryck. AL-KO tryckpump jet 5000 comfort är en vattenpump som ger dig en hållbar och energibesparande bevattningsteknik för den stora trädgården.

Hydroforpump

En hydroforpump passar bäst för att leda bort regnvatten från brunnar och cisterner, och för att öka trycket i det befintliga vattennätet. På detta sätt kan du försörja din trädgård med vatten. Men den är inte lämplig för dricksvatten utan enbart bruksvatten. Vissa modeller kan du ha fast installerade i huset, den ger inte bara ett konstant tryck, utan den startar också automatiskt när vattenflödet sätts på.

Dränkbar pump

Om du råkat ut för översvämning i källaren eller behöver tömma ett dike eller trädgårdsdammen, behöver du en dränkbar pump som suger bort allt smutsvatten. Flottören ställer du in så du kan suga upp så mycket vatten som du vill. Den justerbara flottören startar och stoppar pumpen automatiskt. AL-KO Dränkbar Tryckpump AL-KO DIVE 5500/3 är en dränkpump som kan pumpa 5 500 l/t och den har en kraftfull motor så att du kan använda den på flera ställen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (26)
 2. Einhell (3)
 3. Greatwhite (2)
 4. Kärcher (4)
 5. Swim & Fun (1)
Pris
0 kr 4895 kr 0 kr to 4895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3