Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

SNÖSLUNGOR

En snöslunga förenklar ditt arbete och gör snöskyffling till historia. Börjar du bekymra dig om hur mycket jobb du kommer behöva göra bara för att exempelvis kunna ta ut bilen ur garaget när du ser snön falla ned istället för att titta ut genom fönstret och njuta över hur vackert och ljust det blir på uppfarten? Då kanske det beror på att du inte har en snöslunga. Införskaffa en snöslunga och få uppfarten tom snabbare än du kunnat ana. Här hittar du snöslungor från AL-KO, MTD, Stiga och Toro.

Toro snöslunga

Hos tillverkaren Toro hittar du kraftiga snöslungor, både enstegsslunga och tvåstegsslunga. Som husägare är det guld värt att snabbt kunna röja bort snö på uppfarten och gångarna. Toros snöslungor är lättanvända och effektiva. Vissa modeller är utrustade med Toros unika funktion Automatic Drive System ADS, vilket är ett fjädrande handtag som känner av vilken takt du går, snöslungan anpassar sig efter din gångtakt.

Stiga snöslunga

Även hos Stiga hittar du kraftfulla snöslungor till ett bra pris. Modellerna som har banddrift tar sig fram på ojämnt underlag och över stora ytor. De flesta modeller har elstart och eluppvärmda handtag. Och med en arbetsbredd på hela 72 cm, blir snöröjningen snabbt avklarad, och du får mer tid till annat. Se bara på den här snöslungan Stiga Snöslunga St 6272 P Tr som har ett praktiskt enhandsgrepp som underlättar när du vill rikta om kastriktningen.

Skillnaden mellan enstegsslunga, tvåstegsslunga och trestegsslunga

Det finns tre olika typer av snöslungor på marknaden idag. En enstegsslunga matar in snön och kastar ut den. Tvåstegsslungan matar in snön, men i andra steget finfördelas snön för att sen med kraft slungas ut. Trestegsslungan är ett riktigt kraftpaket som dessutom klarar av både blötsnö och större isbitar. Om du är ute efter en effektiv tvåstegsslunga, som är förstahandsvalet för många, kan vi rekommendera testvinnaren AL-KO Snöslunga Snowline 700 E, som har eluppvärmda handtag, och kastar ut snön 15 meter upp i luften.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (7)
 2. Alpina (2)
 3. Berglund (2)
 4. MTD (6)
 5. Stiga (7)
 6. Toro (15)
Slungtyp
 1. Enstegs (11)
 2. Tvåstegs (18)
Pris
0 kr 32769 kr 0 kr to 32769 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 37

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 37

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3