Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

AL-KO snöslunga

Underlätta snöröjningen i vinter med en modern snöslunga från Al-ko. När du investerar i en snöslunga kommer du att spara både ryggen och många timmars onödigt slit i vinter.

Lätt snöröjning med AL-KO snöslunga

Allt fler satsar på att ha en egen snöslunga för att underlätta snöröjningen i villaträdgården eller på garageuppfarten. Med en Al-Ko Snowline vet du att du får bra kvalitet och en praktisk snöslunga som kommer att hålla i många år framåt. Al-Ko snow line 620 e II blev bäst i test 2015 och är ett säkert kort för att smidigt bli av med snön.

Högsta kvalitet med AL-KO snöslungor

I Buildors sortiment finns förutom snöslungor i sig även reservdelar och tillbehör. Behöver du en ny brytpinne så kan du hitta det här. Al-kos snöslungor har stark motor för att ta bort snön på ett snabbt och effektivt sätt. Det finns olika modeller i olika prisklasser allt för att du ska kunna hitta en snöslunga som täcker just dina behov.

Handla enkelt och billigt på Buildor

Buildor har de bästa priserna på snöslungor från Al-ko. Köp snöslunga på nätet och få den levererad hem till dig snabbt och smidigt. Inom bara några dagar kan du få bort snön från tomten utan ansträngning med en prisvinnande snöslunga. Med fri frakt och prisgaranti gör du garanterat en bra affär.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AL-KO (7)
  2. Alpina (2)
  3. Berglund (2)
  4. MTD (6)
  5. Stiga (7)
  6. Toro (15)
Slungtyp
  1. Enstegs (2)
  2. Tvåstegs (4)
Pris
0 kr 32769 kr 0 kr to 32769 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida