TILLBEHÖR TILL TRÄDGÅRDSMASKINER & TRÄDGÅRDSREDSKAP 

Tillbehören gör halva resultatet för maskinen
Vi har många olika tillbehör som passar alla våra trädgårdsmaskiner från kända varumärken AL-KO, Arnold, MTD, Worx, och Habo.

I denna katergori kommer ni att finna redskapskrokar från Habo för era trädgårdsredskap, märlor från AL-KO, Skyddsöverdrag från Arnold, salt,gödsel och fröspridare från MTD och ledningstråd från Worx. Viktigt att när du har handlat från buildor.se kunna finna tillbehören också ifall de inte medföljer produkten eller rent ut sagt att du behöver mer än det som ingår.

Ifall min kedja på motorsågen har gått av är den lätt att byta?

Svar ja, ifall du köpt en motorsåg från MTD och kedjan med tiden gått sönder eller av annan anledning behövs bytas mot en ny finner du extra kedjor från vårt varumärke Arnold.

Vi har en häcksax från AL-KO och Litimbatteriet har tappat kraft vad gör vi?

Litiumbatterier är riktigt starka och med tiden så förlorar energicellerna energi och det är då dags att köpa ett nytt. Köp då ett lättbytt litiumbateri från AL-KO.

Har ni något att rekommendera för att hålla ordning och reda i boden?

Ifall du har verktygen liggandes på golv och avställningsytor som egentligen ska vara till annat än verktygsförvaring, då har Habo lösningen på detta genom sitt kitt med redskapskrokar. Detta kit kommer att skänka er bod en helt ny organsiserad och städad lösning som gör att ni enkelt finner det ni ska ha och ordningen kommer alltid att vara enkelt att efterfölja då varje redskap har fått sin speciella plats.

Vad är märlor och spik för ledningstråd?

Spik och märla är samma sak men med olika namn. När du köper en robotgräsklippare följer vanligtvis ledningstråd och spik med. Men vi alla installerar våra robotar olika med tanke på att vår rädgårdar ser olika ut och vi vill att de ska klippa på olika sätt. Därav behövs det ibland att man köper extra ledningstråd och även extra spik som man fäster den med.

Vad använder man en trädgårdsvält till?

Ifall du har olika ojämnheter i din gräsmatta så kan du enklet släta ut dem med en trädgårdsvält. Den har samma funktion som en ångvält, plana till det som är ojämnt.

Vad har brytbultar för funktion?

Denna brytbult passar samtliga MTD tillverkade 2-stegs snöslungor från 2005. Denna unika Xtreme snöskruv har avancerad teknik för bättre prestanda. Istället för en brytbult per skruvsida har skruven en brytbult på varje individuell skruv.På detta sätt spar ni maskinens livslängd och er ekonomi.

Av vilken anledning använder man snökedjor?

När vintern kommer och det varierar mellan mycket kallt till lite mildare väder så bildas det en hel del is. Detta bidrar till att det blir väldigt halt och det är då väldigt bra att klä in sin traktor i snökedjor för att få ett stabilt och stadigt fäste.

Vad använder man bränslestabilesator för?

Detta är riktigt bra. Ifall du har en trädgårdsmaskin med bensinmotor och du kanske inte använder alltför ofta, köp då detta tillbehör för det kommer förhindra att motorn rostar sönder. Den är korrisonsskyddande.

Sort By
Page
Produktbild
Trolla
1 024,00 kr
Produktbild
AL-KO
3 319,00 kr
Produktbild
MTD
19 989,00 kr
Produktbild
WOLF-Garten
319,00 kr
Produktbild
MTD
17 595,00 kr
Produktbild
MTD
22 450,00 kr
Produktbild
Stiga
2 829,00 kr
Produktbild
MTD
21 995,00 kr
Produktbild
WOLF-Garten
449,00 kr
Produktbild
Trolla
1 995,00 kr
Produktbild
MTD
29 995,00 kr
Jeepdunk ARNOLD
Arnold
Pris från 289,00 kr
Sort By
Page