Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp häcksax, röjsåg & trimmer från AL-KO

Häcksax, trimmer och röjsåg är ovärderligt i trädgården

Vi har allt för att du ska kunna finputsa och hålla en snygg form i din trädgård från kända varumärkena AL-KO och Black & Decker.

När det är dags att trimma din trädgård är det bra ifall du har de rätta redskapen för att din trädgård snabbt och enkelt ska komma i ordning och ge en inbjudande känsla till grannar och vänner. Det finns såklart en uppsjö av olika redskap och oftast har man ju bäst koll på vad man söker och vad man behöver. Vi har små trimmers för att klippa rabatter och buskar till de större tyngre maskinerna som slåtterbalkar som har en bred klippbredd och en styrka att röja en hel äng.

När ska man använda en röjsåg?

En röjsåg är avsedd för att klippa väldigt högt gräs men fungerar utmärkt att använda kring murar och buskage.

Vad är det för skillnad på en eldriven och bensindriven röjsåg?

Den eldrivna röjsågen drivs av el och den har en mindre ljudnivå en den bensindrivna. Den är främst avsedd för att röja under buskar och bänkar. Det som begränsar dig lite är ju friheten. En bensindriven röjsåg har en högre ljudnivå och den kommer skänka dig mer styrka och den klarar de större jobben bättre. Du är inte begränsad då du bara fyller på bensin och sedan är det bara att anända den tills det är dags att fylla på tanken.

Vad ska man ha för kläder när man använder en röjsåg?

När du använder en röjsåg se till att klä dig i långa byxor, stadiga skor, skyddsglasögon och använd hörselskydd.

Det kommer mycket rök när jag använder min röjsåg, vad ska jag göra?

Du har säkert använt fel bränsleblandning, se till att du tömmer maskinen och använd rätt blandning.

Min motor går ojämnt på röjsågen vad kan det bero på?

Det kan vara smutsigt tändstift eller att den är fel inställd. Se bara till att göra rent tändstiftet och ställ in den rätt. Följ allt bruksanvisningen. Ifall man vill förlänga skärtråden hur gör man då? Kör maskinen med fullgas och tippa skärhuvudet mot marken så kommer tråden automatiskt att förlänga sig.

När ska man köpa och använda en slåtterbalk?

Slåtterbalk används på slåtterängar alltså större områden som en röjsåg inte orkar med, då den går av sig själv är det bara att styra den där du vill ha ängen slagen. Detta kommer spara din rygg och ofantligt med tid.

Är dessa maskiner lätta att manövrera?

Ja dessa maskiner är väldigt enkla att använda och även om du är ny på området kommer du snabbt att lära dig alla finesser en trädgårdsmaskin kan ge dig. Det är enkelt och de tyngre slåtterbalkarna är dessutom självgående.

Vad använder man en häcksax till?

En häcksax har du till att beskära dina buskar och häckar och de är väldit smidiga att anända. Med tanke på dagens häcksaxars svärdslängd kan du komma åt att kapa mindre grenar. Detta är ett måste att ha i sin trädgård ifall man har ett buskage som inhägnad av sin trädgård.

Ni har eldrivna trimmers, när ska man köpa dem?

Vi har eldrivna trimmers och de passar utmärkt ifall du bor i radhus eller en villa med liten tomt. Bara att koppla in och trimma rabattkanterna och frisera busken.

Kommer min rygg orka med en röjsåg eller trimmer?

Detta kommer spara dig både tid och krypande runt med en sax och försöka göra rent i rabatten. Ifall du ska trimma eller röja större ytor så medföljer även en bärsele som är ergonomiskt utformad för att inte snebelasta din rygg och även underlätta jobbet.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (25)
 2. Alpina (14)
 3. Arnold (1)
 4. Black & Decker (31)
 5. Einhell (1)
 6. MTD (7)
 7. Texas (19)
 8. Toro (5)
 9. WOLF-Garten (14)
 10. Warrior (4)
Kategori
 1. Häcksax (6)
 2. Trimmer (6)
 3. Trädgårdsmaskiner (4)
Driftkälla
 1. Batteri (17)
 2. Bensin (8)
 3. El (5)
Redskap
 1. Maskindriven häcksax (21)
 2. Maskindriven röjare (3)
 3. Maskindriven trimmer (23)
Pris
0 kr 10653 kr 0 kr to 10653 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 120

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 120

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5