Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Trimmer al-ko

Oavsett trädgård kan en trimmer vara oumbärlig. Den kommer lättare åt i kanterna och den hjälper dig att ge din trädgård den där tipp-topp känslan som trädgårdstidningarna visar. Vi på Buildor har produkterna som hjälper dig förverkliga drömträdgården.

Satsa på vår trimmer al-ko

Som den trädgårdsmästare du är vet du säkert redan att det är praktiskt med en riktigt bra trimmer. Det gör även vi på Buildor. Oavsett om du säker en batteridriven trimmer som al-ko gtli 18v comfort eldrivna al-ko gte 450 comfort eller en bensindriven produkt som klarar klarar kraftigare växtlighet så har vi rätt trimmer för just dina behov och din trädgård.

Al-ko kan trädgård

Alla drömmer vi om en perfekt trädgård, oavsett om den ska vara precisionsklippt eller vildvuxen. Men allt gräs är inte önskat och med en trimmer kan du till och med komma åt det svåra hörnkanterna och intill altanen. Vi kan erbjuda dig trimmers som passar ditt behov. Al-ko är experter inom området och har modeller anpassade för alla tänkbara situationer i en villaträdgård.

Handla smidigt från Buildor

Söker du efter en billig trimmer ska du vända dig till oss på Buildor. Vårt utbud av trädgårdsredskap är ett av de största i landet och vi levererar din beställning snabbt och smidigt. Vi månar om att du som kund ska bli nöjd. Därför erbjuder vi fri frakt, prisgaranti och öppet köp i två veckor.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (25)
 2. Alpina (14)
 3. Arnold (1)
 4. Einhell (1)
 5. MTD (7)
 6. Texas (19)
 7. Toro (5)
 8. WOLF-Garten (14)
 9. Warrior (4)
Redskap
 1. Maskindriven häcksax (4)
 2. Maskindriven röjare (2)
 3. Maskindriven trimmer (9)
Pris
0 kr 10653 kr 0 kr to 10653 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2