Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

MTD trimmer

MTD har skapat motoriserade verktyg sedan 1932 och är idag världens tillverkare av trädgårdsutrusning. Här finner du deras populära trimmers som har hjälpt människor röja i trädgårdar i decennier.

MTD trimmer gör röjningen rolig och säker

Genom att välja en MTD trimmer som passar dig kommer röjningen bli både roligare och mera säker. Passa på att se till så att alla ogräs och gräs försvinner snabbt med en röjtrimmer. Eller använd dig av MTD Smart för att ännu lättare komma åt på de ställen där gräsklipparen inte vill komma åt. Oavsett trimmer får du alltid ett bra skydd kring handen från saker som kan flyga ut under röjningen.

Trimmer som är lätt att använda

Med MTD's långa erfarenhet av att skapa motordrivna verktyg för bland annat trädgården kan du vara säker på att du får verktyg som tåls att användas och som håller med åren. En maskindriven trimmer gör att du snabbt avverkar gräset vid husets kanter och en MTD trimmer plus gör arbetet i trädgården ännu effektivare. Deras enkla design gör det även enkelt att använda deras verktyg.

Beställ din MTD trimmer med fri frakt

Här på Buildor.se får du alltid fri frakt på din order oavsett hur stor eller liten varan är. Vi erbjuder även dig en prisgaranti för att du ska kunna få lägsta möjlig pris på Mtd trimmer. För att göra ditt köp ännu säkrare erbjuder vi dig även öppet köp i två veckor.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (25)
 2. Alpina (11)
 3. Arnold (1)
 4. Einhell (1)
 5. MTD (7)
 6. Texas (19)
 7. Toro (5)
 8. WOLF-Garten (14)
 9. Warrior (4)
Redskap
 1. Maskindriven röjare (1)
 2. Maskindriven trimmer (2)
Pris
0 kr 10653 kr 0 kr to 10653 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida