Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

AL-KO vedklyv

Har du en braskamin som måste matas med ved men det lockar inte att stå med en yxa hela dagen? Titta in hos oss på Buildor, vi har garanterat den bästa vedklyven och lösningen för dig.

Välj en AL-KO vedklyv

Du kan hitta en AL-KO vedklyv för just ditt behov. Är du på jakt efter en klyv som inte behöver ha ett särskilt högt klyvtryck? Kanske behöver du en med verklig kraft, som AL-KO lhs 7000? Oavsett vad du är på jakt efter har vi på Buildor det i vårt sortiment, tillsammans med kringliggande tillbehör. Vi tänker på allt och våra kunders säkerhet och behov går alltid först.

AL-KO är ett pålitligt märke

Fördelarna med en vedklyv från AL-KO är att den finns i olika storlekar. Vill du ha en klyv som bäst tar sig an brasved eller en som klarar av stora vedträd? På Buildor hittar du båda. Söker du efter en enkel vedklyv, men som ändå har mycket kraft, kan du välja AL-KO khs 5204. Märkets produkter är enkla att använda och en bruksanvisning är aldrig svår att förstå.

Kvalitativa produkter och extra förmåner

Har du lusläst igenom ett test av vedklyv och vill nu köpa vinnaren? Då ska du vända dig till oss på Buildor. Vi vet vikten av kvalitet när det kommer till redskap och maskiner och vi erbjuder bara det bästa. Utöver kvalitativa produkter erbjuder vi även prisgaranti, gratis frakt och du har alltid 14 dagars öppet köp.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AL-KO (5)
  2. Hecht (4)
Pris
0 kr 10995 kr 0 kr to 10995 kr

5 artiklar

Minskande ordning
per sida

5 artiklar

Minskande ordning
per sida