Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig borrhammare & mutterdragare

Borrhammare och mutterdragare passar utmärkt till hemmafixare så väl som professionell

Borrmaskinerna är idag så vanliga att man nästan kan säga att det finns åtminstone en i varje svenskt hushåll. Speciellt om man är en småhusägare. Utan en borrmaskin skulle många reparationer, stora som små, förbli ogjorda. Borrmaskinens lansering på marknaden innebar en stor revolution. Man kunde plötsligt borra med en annan precision än innan och även väldigt mycket snabbare då man inte behövde "veva" för hand längre. Att man dessutom med hjälp av en borrmaskin kunde borra i hårda material var något som inte ens var möjligt innan. De flesta hushåll har oftast ett behov av en lättare och mindre borrmaskin, men när det är dags för stora och avancerade arbeten behövs mer utvecklade maskiner med exempelvis slagverk för att kunna borra i hårda material som betong och sten.

Det är väldigt vanligt med betong eller tegelväggar i svenska hem idag. Dessa stadiga väggar gör det väldigt sårt att borra med vanlig borrmaskin vilket gör slagborrmaskinen till en betydelsefull produkt. Slagborrmaskinerna klarar oftast av mer än att bara borra hål. Med rätt tillbehör kan den slipa, polera, fräsa, skruva, borsta och röra om. I mjukt material så som trä, används borrfunktionen. I hårdare material som sten/betong används slagborrsfunktionen. Tänk därför på att stänga av slaggeneratorn när du tänkt borra i mjuka och ömtåliga material.

Jobbar du mycket i betong eller har tänkt göra det är en borrhammare ett idealiskt verktyg. Du kan arbeta i betong utan ansträngning, bryta genom tegelväggar och knacka upp kabelrännor. Men självklart även borra enkla hål. Du behöver inte trycka hårt för att arbeta in borren i det hårda materialet då den gör det av sig själv. Då du slipper trycka hårt är det ingen risk att du felbelastar din kropp vilket resulterar i att du sparar dina krafter. Och det är just detta verktyg handlar om - att göra jobbet så enkelt för dig som möjligt samtidigt som det ger dig det bästa möjliga resultat.

Här hittar du kraftverktygen som du kanske saknar i din verktygslåda. En borrhammare som vi vill rekommendera dig att kika på är Borrhammare IP 56 från Panasonic som funkar i kraftigare montage och genomgångshål. Behöver du en slag och mutterdragare? I så fall bör du kika på vår mycket populära Slag/mutterdragare IP56 från Panasonic Tools som har den senaste batteritekniken för att slippa ladda den lika ofta. Vi har slagborr, borrhammare, borrskruvdragare, slag och mutterdragare och olika kompipaket från stora varumärken som Panasonic och Black & Decker.

Har du några frågor gällande ditt köp av slag eller slagborr eller borrhammare så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Black & Decker (10)
  2. Dewalt (5)
  3. Einhell (5)
Pris
0 kr 8490 kr 0 kr to 8490 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2