Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BORRHAMMARE

Borrmaskinerna är idag så vanliga att man nästan kan säga att det finns åtminstone en i varje svenskt hushåll. Speciellt om man är en småhusägare. Utan en borrmaskin skulle många reparationer, stora som små, förbli ogjorda. De flesta hushåll har oftast ett behov av en lättare och mindre borrmaskin, men när det är dags för stora och avancerade arbeten behövs mer utvecklade maskiner med exempelvis borrhammare för att kunna borra i hårda material som betong och sten.

Borrhammare sparar dina krafter

Jobbar du mycket i betong eller har tänkt göra det är en borrhammare ett idealiskt verktyg. En borrhammare är mer kraftfull än en slagborr, och gör att du kan arbeta i betong utan ansträngning, bryta genom tegelväggar och knacka upp kabelrännor. Men självklart även borra enkla hål. Du behöver inte trycka hårt för att arbeta in borren i det hårda materialet då den gör det av sig själv. Då du slipper trycka hårt är det ingen risk att du felbelastar din kropp vilket resulterar i att du sparar dina krafter. Och det är just detta verktyg handlar om – att göra jobbet så enkelt för dig som möjligt samtidigt som det ger dig det bästa möjliga resultat. Ett annat verktyg som kan vara värt att investera i är en mutterdragare som genom en slagmetod får bort hårt sittande skruvar och muttrar.

Slagborr med många användningsområden

Det är väldigt vanligt med betong eller tegelväggar i svenska hem idag. Dessa stadiga väggar gör det väldigt svårt att borra med vanlig borrmaskin vilket gör en slagborr till en betydelsefull produkt. Slagborrmaskinerna klarar oftast av mer än att bara borra hål. Med rätt tillbehör kan den slipa, polera, fräsa, skruva, borsta och röra om. I mjukt material såsom trä, används borrfunktionen. I hårdare material som sten/betong och tegel används slagborrfunktionen. Tänk därför på att stänga av slaggeneratorn när du tänkt borra i mjuka och ömtåliga material.

Komplett verktygslåda

Fyll på verktygslådan med kraftfulla verktyg som får jobbet gjort. Vi har slagborr, borrhammare, borrskruvdragare, slagskruvdragare, mutterdragare och olika kompipaket från stora varumärken som Dewalt och Black & Decker. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Dewalt (5)
  2. Einhell (4)
Pris
0 kr 8490 kr 0 kr to 8490 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida