Ovanmarkspool - pooler att montera ovan mark

Letar du efter ett enkelt och prisvärt alternativ för att njuta av sommaren med bad? Då är en ovanmarks pool ett utmärkt val. På Buildor.se hittar du ett brett utbud av ovanmarks pooler i olika storlekar, former och material som passar alla behov och budgetar.

 

Vi erbjuder ovanmarks pooler i olika material för att möta olika behov. Våra pooler är tillverkade av högkvalitativt stål för extra hållbarhet och stabilitet. Vi har också pooler i PVC-material som är enkla att montera och demontera.

 

Vi erbjuder ovanmarks pooler från välkända varumärken såsom Swim & Fun, Planet Pool, Bestway och Intex. Vårt sortiment inkluderar rektangulära, ovala och rundade pooler i olika djup och storlekar. Vi har även poolpaket som inkluderar allt du behöver för att komma igång, såsom filter, stege och poolskydd.

 

Vissa av våra ovanmarks pooler är enkla att montera ner och förvara undan under vintermånaderna, medan andra är mer permanenta installationer. Oavsett vilket alternativ du väljer så garanterar vi enkel installation och hög kvalitet på alla våra produkter.

 

Hos Buildor.se hittar du också ett brett utbud av pooltillbehör, inklusive poolvärmepumpar, pooltak och poolleksaker, för att skapa en komplett poolupplevelse. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans på alla våra produkter.

 

Beställ din ovanmarks pool online på Buildor.se och njut av en härlig sommar med familj och vänner. Vi garanterar hög kvalitet på våra produkter och erbjuder prisgaranti på alla våra varumärken. Välj en ovanmarks pool från Buildor.se för en enkel, prisvärd och rolig poolupplevelse!

Sort By
STÅLVÄGGSPOOL PREMIUM RUND 4,2X1,5M PLANET POOL
Planet Pool
Finns i flera färger
Pris från 25 999,00 kr
STÅLVÄGGSPOOL PREMIUM RUND 5X1,5M PLANET POOL
Planet Pool
Finns i flera färger
Pris från 27 309,00 kr
Produktbild
Planet Pool
500x300x120cm, ink stege och sandfilter
24 595,00 kr
STÅLVÄGGSPOOL PREMIUM RUND 3,5X1,5M PLANET POOL
Planet Pool
Finns i flera färger
Pris från 24 575,00 kr
Nedgrävd Pool Rund Swim & Fun
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Pris från 26 495,00 kr
Sort By