Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

POOLFILTER

Det vanligaste mekaniska poolfiltret för rengöring av poolvatten är ett så kallat sandfilter. Sandfilter ger en lättskött, ekonomisk och effektiv rening av din pool. Sandfiltret renar vattnet från partiklar oavsett storlek genom en cylinder med olika typer av sand via en pump. Partiklarna som följer med vattnet genom cylindern fastnar i sandbädden. Här hittar du poolfilter från Planet Pool, Swim & fun och Poolexperten.

Sandfilterpump

Swim & Funs sandfilterpump Classic 300, klarar pooler med upp till 22.500 liter vatten, den har ett praktiskt förfilter och rensningskapacitet på 4.500 liter/timme. På den här modellen kan du även lägga till UV-lys så alger och sporer elimineras från vattnet, du slipper använda så mycket kemikalier.

Sandfilter till pool

För att du ska kunna njuta länge av din pool och hålla god vattenkvalitet, måste du testa vattnet för att se att det är badbart. Ett sandfilter renar vattnet från smutspartiklar och hår, men inte bakterier. Därför måste du använda dig av kemikalier för att rena vattnet ytterligare. Med en kraftfull sandfilterpump har du bästa möjliga filtereffekt och därmed en optimal vattenkvalitet. En bra sandfilterpump reducerar ditt behov av poolkemikalier och poolskötseln blir betydligt lättare.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Planet Pool (6)
  2. Poolexperten (5)
  3. Swim & Fun (10)
Pris
0 kr 15044 kr 0 kr to 15044 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2