Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

TRÄDGÅRDSGRUPPER

Vi har trädgårdsgrupper till uteplatsen, trädgården, balkongen eller sommarstället. Vi har samlat många olika typer av trädgårdsmöbler för att du ska kunna finna något som passar just dina behov. Från Baltic Garden finner du populära utemöbler i trä som gör sig fin i vilken trädgård som helst. Det våra kunder frågar mer och mer efter är våra loungeset och där har Form Living och Hillerstorp många snygga loungesoffor och fåtöljer som passar att ha utomhus.

Loungeset för härligt häng

Med ett loungeset flyttar du ut vardagsrummet till altanen, balkongen eller terrassen i sommar. En härlig samlingsplats att ta en fördrink på eller eftermiddagsfika. Ett snyggt och flexibelt loungeset är Hillerstorp hörsnoffa Tallnäs, den går att bygga ut med flera mittendelar som du köper separat. Perfekt när familjen blir större eller om du har många gäster. Många loungemöbler är gjorda i konstrotting, vilket är lätt att torka av och tål regn. Men klassiska trämöbler är också populärt, kika på Baltic Garden loungegrupp Kungshamn. Dynorna förvarar du i en dynbox eller så köper du ett möbelskydd som du kan dra över hela loungesetet.

Matgrupp utomhus

När man ska välja matgrupp till uteplatsen så bör man fundera på hur många det ska räcka till, vilket material, hur mycket tid du är villig att lägga på underhåll av matgruppen och vad som passar din inredningsstil. Här hittar du både klassiska trämöbler och moderna aluminum möbler som är lättskötta. För att få plats för fler och spara plats, kan man till sin matgrupp komplettera med en bänk till matbordet.

Utegrupper – vad ska man tänka på?

När det gäller material kräver olika material mer eller mindre underhåll. En målad matgrupp kanske du behöver måla om efter ett tag, är det i obehandlat trä måste du olja, lasera eller måla in det om du inte låter det vara som det är. De matgrupper som kräver minst underhåll är de matgrupper som är lackerat i slittålig pulverlack eller aluminium, Hillerstorp matgrupp Hånger är lättskött, då du bara behöver tvätta av den då och då.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Baltic Garden (11)
 2. Cofa (1)
 3. Eden Wood (19)
 4. Form Living (5)
 5. Form Selection (1)
 6. Hillerstorp (27)
 7. Jabo (1)
 8. Palmako (7)
Kategori
 1. Grupper (23)
 2. Sittmöbler (1)
Färg
 1. Beige (1)
 2. Blå (1)
 3. Grå (2)
 4. Ofärgad (1)
 5. Rosa (1)
 6. Svart (1)
Typ
 1. Café- & Balkonggrupper (2)
 2. Loungegrupper (20)
 3. Matgrupper (39)
Möbelmaterial
 1. Aluminium (10)
 2. Konstrotting (8)
 3. Rotting (1)
 4. Stål/Smide (2)
 5. Trä (39)
Möbelfärg
 1. Beige (1)
 2. Brun (9)
 3. Grå (19)
 4. Natur (3)
 5. Svart (5)
 6. Vit (14)
Pris
0 kr 30379 kr 0 kr to 30379 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5