Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp din generator & elgräsklippare från AL-KO på nätet!

Generator, elgräsklippare och andra kvalitetsprodukter från AL-KO

AL-KO är sedan många år tillbaka en av de ledande tillverkarna av trädgårdsmaskiner på marknaden. Familjeföretaget AL-KO har vuxit till en världsomspännande koncern genom att drivna och engagerade ägare och anställda alla strävar efter att alltid leverera gräsklippare och trädgårdsredskap av högsta kvalitet. Nedan har vi samlat samtliga av våra AL-KO produkter så att du enkelt ska hitta rätt redskap för din trädgård, uteplats eller gård oavsett om det är för privat- eller professionellt bruk.

För den klassiska trädgården är ett tips att komplettera din gräsklipparen med en grästrimmer för de ytor som kan vara svåra att komma åt med gräsklipparen, som t.ex längs murar, kanter, under bänkar och buskar. Nedan hittar du bensindrivna gräsklippare, elgräsklippare och trimmers till låga priser. Även om du är ute efter ett tyst elverk eller en generator med kraftig och stark motor finner du det hos AL-KO.

För lite grövre arbetsområden är det bättre att använda en röjsåg. Ett praktiskt och mycket prisvärt alternativ är AL-KO Multimaskin BC 330 MT som är både slyklinga, trimmerhuvud, häcksax och kedjesåg i ett! Nedan hittar du också kraftfulla snöslungor av högsta kvalitet, samt ett flertal åkgräsklippare för de riktigt stora ytorna! Det ska inte vara jobbigt att ta hand om din trädgård när du har rätt verktyg och maskiner.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (161)
 2. Berglund (2)
 3. Swim & Fun (4)
Driftkälla
 1. Batteri (14)
 2. Bensin (14)
 3. El (4)
 4. Handkraft (1)
Redskap
 1. Maskindriven häcksax (4)
 2. Maskindriven röjare (2)
 3. Maskindriven trimmer (9)
Självgående
 1. Ja (1)
 2. Nej (6)
Slungtyp
 1. Enstegs (2)
 2. Tvåstegs (4)
Pris
0 kr 28195 kr 0 kr to 28195 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5