Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Beslag Design

Hemmet blir ljuvare med inredningsdetaljer från Beslag Design

Efter att ha spenderat en hel del tid på att ordna upp inredning och möblering av större objekt, så är det dags att ta itu med det som många anser är det viktigaste i att forma sitt hem; nämligen designdetaljerna så som rätt belysning, rätt handtag till dörren, rätt krokar för upphängning, knoppar och annat beslag. Tillsammans bildar faktiskt alla bäckar små en hel å, och detta kommer att skänka en härlig värme till ditt hem som kompletterar den övriga inredningen.


Självklart är inte inredningsprodukterna från Beslag Design exklusiva för just hemmet. Sortimentet du finner hos Beslag Design passar även mycket bra i offentliga miljöer och kan hjälpa till att sprida glädje för vilken fotgängare som helst. Design och inredning spelar en mycket större roll än vad många först tänker sig, särskilt när det gäller detaljerna. Därför kan det vara extra viktigt att välja rätt set av upphängningskrokar, eller konsoler till hyllorna.


Familjeföretaget Beslag Design har sedan 1972 levererat kvalitativa designprodukter och nu med 40 års erfarenhet, är det ingen underdrift då man påstår att Beslag Design verkligen kan leverera.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 5295 kr 0 kr to 5295 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 368

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 368

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5