Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp slipmaskin & powertools från Black and Decker!

Välkända Black&Decker levererar utmärkta produkter

Sedan många år tillbaka har Black & Decker tillhandahållit verktyg för både inom- och utomhusbruk världen över. Nedan har vi samlat samtliga av våra produkter från Black & Decker som kan hjälpa dig med ditt arbete oavsett om det är för privat- eller professionellt bruk. Här har vi alltifrån slagborrar och skruvdragare, till slipmaskiner och elhyvlar.

Förenkla ditt arbete med hjälp av rätt verktyg! Kika bland annat på Multiverktyg 300W som precis som namnet antyder har många olika funktioner. T.ex fungerar det ultimat för efterbehandlingsuppgifter som slipning, skärning, samt laminatgolv. Den är även bra vid borttagning av kakel och klinker. Den har även en adapter som gör att den går ihop med tillbehör från andra varumärken.

Borrmaskin, skruvdragare, vinkelslip, slipmaskin, bandslipmaskin, cirkelsåg till värme- och kölddetektor... Nedan har vi verktygen att fylla hela verkstaden med. Men även redskap och tillbehör som kan tänkas komma till användning i arbetet. Kika bland annat på arbetsbänken Workmate som är trygg och stabil men även lätt att förvara då den kan fällas ihop och hängas upp på väggen.

Sortera utifrån
Redskap
 1. Maskindriven häcksax (5)
 2. Maskindriven trimmer (7)
Pris
0 kr 6990 kr 0 kr to 6990 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 176

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 176

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5