Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp gasolkamin & gasolgrillar från Bluegaz online

God mat tack vare Bluegaz gasolgrillar

Ibland ser man en bild på en härligt grillad stek och känner hur det bara vattnas i munnen. Vore det inte underbart om man kunde tillgodose sin längtan efter härligt grillat kött? Som tur är så har vi möjlighet att erbjuda dig kvalitetsgrillar från Bluegaz. Här finner du, utöver grillar, tillbehör till din grill så som grillöverdrag, grillgaller men även gasolkamin som fungerar som en elektrisk värmefläkt. 


Bluegaz producerar gasolgrillar i olika storlekar för att de ska kunna passa alla möjliga typer av grillmästare. Då grillarna är lättanvända så är de även fullt kapabla att användas av den som precis inlett sin grillmästarresa. Se till att njuta ordentligt i alla grillväder och mätta din hunger med den där grillade steken som du såg på bilden. En stek som du själv kan grilla till perfektion med Bluegaz grillar! 


Är du ute efter en liten bärbar grill är Bluegaz Gasolgrill Smart Grill med väska ett idealiskt val. Grillen är perfekt att ta med sig till stranden eller på campingen då du lätt fäller ner sidoborden när du ska packa ner grillen. Denna funktionella grill har blivit vald i Kvällspostens och Expressens personliga favorit i deras grilltest. Är du ute efter något helt tvärtemot detta och vill ha en stor ordentlig grill som du kan ha i trädgården är Bluegaz Gasolgrill Grillstation Z-2 Island grillen för dig. Med en seperat vask och kokplatta, 4 ss brännare samt en backburner blir grillen en dröm att grilla med.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Bluegaz (25)
  2. Scandy Garden (4)
Pris
0 kr 14995 kr 0 kr to 14995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2