Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp din strålkastare & förlängningskabel från Brennenstuhl

Pragmatisk kabelhantering och belysning med Brennenstuhl

Brennenstuhl är ett företag beläget i Tyskland som grundades 1958. De har specialiserat sig på områden inom elektronik och elektroteknik, och har därmed etablerat sig som ett världsledande företag inom området. Brennenstuhls produkter är något som används dagligen i vanliga hushåll såväl som i arbetsmiljöer. Därför är Brennenstuhls namn ofta associerat med kvalitetsprodukter.

Med Brennenstuhls förlängningssladdar och kabelvindor så når man överallt med sina elektriska redskap, samtidigt som man snabbt kan reda ut bland sladdhärvan och återfå ordningen. Detta är praktiskt både för privatpersoner såväl som professionella. Strålkastare som du finner i sortimentet kan användas för både inom- och utomhusbruk. 

Brennenstuhls grendosor innebär att flera strömkrävande redskap kan användas samtidigt. Många av dessa grendosor har dessutom en praktisk av/på-knapp, för en snabb avstängning som inte kräver att man drar ut sladden. Till dessa kan du exempelvis koppla Brennenstuhls belysningsprodukter som består bl.a. av LED-lampor.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 974 kr 0 kr to 974 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida