Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp utekök från Contura Steel

Utekök från Contura Steel

Contura Steel är Ifö Sanitärs dotterbolag som ansvarar för produktion och utveckling av det rostfria sortimentet. Nedan finner du ett utekök i rostfritt stål komplett med diskho. Är du inte i behov av rinnande vatten och diskho finns en grillbänk med arbetsyta på båda sidor av grillen.

Ofta är kraven på diskbänken inte mer precisa. Just därför har Ifö valt att erbjuda dig ett brett sortiment av diskbänkar som samtliga möter upp mot kraven att vara både snygga och enkla att hålla rena.

Variationerna på hur en diskbänk från Ifö ska se ut, är hur många som helst. Du kan välja en infälld diskbänk eller en heltäckande ur vårt standardsortiment. Du kan välja att ha en eller två disklådor, infälld modell eller arbetsbänk och disklåda i ett. Ska disklådan vara rund eller rektangulär? Ska diskbänken finnas i ett handikappanpassat kök?

Om du inte finner det du söker bland standarddiskbänkarna, kan du också välja att skapa en unik diskbänk, som bara du har. I vårt ritverktyg kan du skapa din egen diskbänk och få priset direkt på skärmen.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 41900 kr 0 kr to 41900 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3