Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Damixa

Lättanvända och stilrena produkter som takdusch ovh blandare från danska Damixa

Ett vanligt problem som det kontinuerligt spekuleras och arbetas kring för att lösa, är vattenkonsumtionen världen över. Mängden dricksvatten blir allt mer svåråtkomligt och populationen människor ökar hela tiden. Här har danska företaget Damixa lyckats med något fantastiskt. Genom sin oerhört innovativa design har de inte bara lyckats konstruera köks- och badrumsblandare som sparar en stor del vatten. De har även lyckats åstadkomma detta i samband med fantastisk design som inte går omärkt förbi.
 

Behöver du skaffa ny köksblandare? En ny takdusch? Eller kanske en duschblandare? När du tittar igenom vad Damixa har att erbjuda, så kommer du att förstå varför dansk design är eftertraktat. Produkterna från Damixa är användarvänliga och miljövänliga, då de är framtagna i överlag enkelt material, samt att de har förmågan att effektivisera vattenflödet, så att inga onödiga vattenmängder behöver gå förlorade. Damixa grundades 1932 med tillverkning av motorcyklar. 1966 introducerade företaget ettgreppsblandaren till Europa och växte sig stora under 70- och 80-talet där dess stora framgång inom utveckling och forskning kom att bli väldigt stor.


För att få en god överblick av vad Damixa har att erbjuda så kan du börja med att ta en titt på två av deras mest populära produktserier, nämligen Rowan och Clover. Härifrån har du därefter möjlighet att fortsätta din utforskning av utmärkta badrum- och köksprodukter från Damixa. Detta är dansk kvalitet när den är som bäst!

Sortera utifrån
Duscharmatur
 1. Duschmunstycke - Duschhandtag (7)
 2. Duschset (25)
 3. Huvuddusch (2)
 4. Takduschset (7)
CC-mått (mm)
 1. 150 (32)
 2. 160 (7)
Pris
0 kr 7544 kr 0 kr to 7544 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 249

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 249

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5