Köp skjutdörrar från DecoSlide på nätet till lågt pris

Skjutdörrar och förvaringsmöjligheter tillsammans med stilren design från DecoSlide

Något som gör produkterna från DecoSlide så unika, är att de har utvecklats för att göra det så enkelt för en konsument att välja rätt mått på dörr, till rätt pris, utan att det krävs kompetens från någon professionell. Detta sparar då onödig möda och gör det både enklare, billigare och roligare för konsumenten att inreda sitt eget hem. Montering och anpassning av skjutdörrarna till rummet är enkelt och säkert för alla! Vi har utmärkta produktmanualer samt instruktionsvideos för att hjälpa dig nå ett perfekt resultat!

Då man inreder ett hem så kan det emellanåt bli problematiskt när det kommer till utrymme. Hur ska man bäst placera möblerna i sitt hem för att undvika att de står i vägen, samtidigt som man undviker att ställa möbeln i vägen för någon dörr eller dylikt. Alla dessa problem slipper man med de praktiska och mycket vackert designade skjutdörrarna från DecoSlide.

Att installera en skjutdörr kan ge utrymme för så mycket mer, särskilt ser de till att ge svängrum i svårmöblerade lägenheter. En lägenhet med trånga utrymmen är en stor källa till frustration för många, eftersom dörrarnas svängrum kan förstöra en hel del av inredningsplanerna. Alla dessa problem försvinner när du installerar skjutdörrar. Det enda kravet är att man håller den delen av väggen som skjutdörren öppnas mot, fri från hängande föremål, för att undvika eventuella otrevligheter. I gengäld så vinner du så fantastiskt mycket utrymme att möblera och röra dig på, att det blir helt ok att offra upp ena sidan av en vägg. Med detta sagt är vi glada att presentera DecoSlide och vi är övertygade om att du kommer att hitta det som du önskar!

Sortera utifrån
Kategorier
  1. Skjutdörrar & Dörrvalv (31)
Underkategorier
  1. Skjutdörrar (14)
  2. Tillbehör Skjutdörrar (17)
Varumärke
  1. Decoslide (31)
Leveranstid
  1. 3-5 vardagar (31)
Pris
0 kr 8395 kr 0 kr to 8395 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 31

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 31

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2