Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Design by Grönlund

Belysningskollektion för dig som uppskattar stil och individuell design

Lysa upp ditt hem med nya moderna kristallampor eller förbättra din vardag genom att välja en unik design lampa, modern LED lampa eller lampskärm i läcker färg och tilltalande form från det breda urvalet i Design by Grönlund belysningskollektion.

Modern kristall har blivit mer och mer populärt och är det rätta valet för dig som vill ha både unik design och effektiv belysning. Modern design är en kombination av krom, svartkrom eller rosguld kombinerat med briljantslipad kristall på ett nytt sätt.  Den här eleganta belysningen kan användas i många olika interiörer där du behöver både atmosfärbelysning och allmänbelysning.

För dig som blir inspirerad av naturen löner det sig att bekanta dig med kollektionens lampor av trä eller en kombination av trä och metall, textil, osv. Och om du vill skapa atmosfär med belysningen då löner det sig att ta en titt till exempel på rep- eller vattenrörslampor.

Bland de omtyckta designlamporna och moderna LED lamporna i Design by Grönlund kollektionen hittar du olika varianter från mycket enkla minimalistiska former till trendiga strukturerade former och du kan enkelt hitta just det rätta alternativet för dig. 

Företaget Valaisin Grönlund grundades 1981, är familjeägt och har sitt huvudkontor i St. Karins, sydvästra Finland. Vårt uppdrag är att erbjuda innovativa, högkvalitativa och tilltalande belysningsalternativ som passar både till hem och till hotell, kontor eller andra offentliga miljöer. Kundvänlig service är en daglig strävan för oss och med en stark professionell bakgrund vill vi skapa en positiv upplevelse för dig som vill välja någonting nytt i din inredning. Modern design, kvalitet och funktionalitet är grundstenar för Grönlund Design Team och nya unika lampor designas årligen.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 26195 kr 0 kr to 26195 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 116

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 116

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5