Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Multiverktyg från DeWalt billigt online!

Kraftfulla multiverktyg från DeWalt

Är du på jakt efter riktigt starka och ordentliga verktyg? Då har du kommit rätt. Nedan har vi samlat DeWalts mest populära verktyg som funkar precis lika bra oavsett om det är för privat- eller professionellt bruk.

Har man ont om plats eller ofta tar med sig sina verktyg så kan det vara skönt att ha många funktioner samlade i ett och samma verktyg. Då vill vi rekommendera Kombipaketet Borrmaskin/tigersåg som är ett multiverktyg av hög kvalitet. Den praktiska lådan som medföljer, innehåller en kompakt och lättviktad borrmaskin med 15 positioners vridmoment för konstant skruvdragning i olika material med olika storlekar. Den har också två olika hastigheter – variabel hastighet samt reversering, samt en motorbroms för större kontroll. Tigersågen har tre positioner på handtaget för att underlätta vid arbete i trånga utrymmen.

Nedan finner du också kombipaket av Slagborren 14.4V, samt många olika förvaringslådor som håller dina verktyg i tryggt förvar. DeWalt har även varmluftspistoler och cirkelsågar i flera olika storlekar som du finner nedan till låga priser!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 11995 kr 0 kr to 11995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 65

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 65

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5