Köp yxa & andra trädgårdsredskap från Fiskars

Trädgårdsredskap av hög kaliber från Fiskars

Vill du vara säker på att hitta trädgårdsredskap som kommer hålla under lång tid framöver så har du hittat rätt. Fiskars har sedan många år tillbaka tillhanda hållit trädgårdsredskap runtom i landet som fortsätter vara lika starka år efter år. Nedan finner du redskap i många olika former som kan hjälpa dig hålla trädgården i trim året om.

Fiskars Fritidsskyffel kan du gräva med i landet om somrarna och skotta uppgångar på vintrarna. Vi har även flera riktigt starka yxor för olika tillfällen och användningsområden. För vedhuggning av mer avancerat slag kan vi dock rekommendera att du kikar på yxa X17 som är en klyvyxa som tar sig igenom det mesta.

För trädgårdslandet har vi även flertalet ogräsupptagare som kommer underlätta ogräsrensandet enormt under sommaren. Här har vi också många olika varianter av sekatörer för att du enkelt ska kunna hitta en som passar just ditt syfte. Vill du ha en sekatör för grenar, kvistar och normalt bruk så kan vi tipsa om P83 Powerstep Mothåll som går att ställ in i tre steg beroende på grenens tjocklek och lämpar sig både för höger- och vänsterhänta!