Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

För ett skönare uteliv

 

I över 50 år har gop utvecklat, marknadsfört och distribuerat plastprodukter för ett skönare uteliv till konsumenter och proffs via den skandinaviska bygghandeln. Sortimentet är särskilt anpassat för att tåla skandinaviskt klimat och miljö

 

Från gop hittar du effektiva produkter för smart utomhusförvaring, t.ex. tåliga förråd, smidiga garagetält, praktiska växthus och underhållsfria förvaringsboxar och dynboxar. Gop erbjuder färdiga byggsatser för altantak, pergola och carport som gör det enkelt att skapa en trivsam miljö i din uteplats och trädgård. Med smarta material och konstruktioner gör vi det enkelt för dig att uppleva mer.

 

Läs mer om gop på www.gop.se

 

Med växthus från gop kan du skapa din egen oas precis som du vill ha det. Så, plantera, odla och förvara alla dina växter i en skyddande miljö där dina plantor kan frodas. De 4 mm tjocka polykarbonatskivor skyddar känsliga växter mot kraftig UV-strålning och jämnar ut temperaturen i växthuset.

 

 

Ett entrétak från gop skyddar din entré mot väder och vind. Dörrar och fönster håller sig längre medan det adderar en snygg detalj till huset. Gops entrétak är specialanpassade för att klara det tuffa nordiska klimatet och tål snölast. Det finns en mängd olika utföranden som passar de flesta entréer.

 

Exceptionella förvaringsmöjligheter - smarta garagetält från GoP

GoP står för Glasfibrer och Plastprodukter, och precis som namnet antyder är en väletablerad plastleverantör specialiserad på plastprodukter samt halvfabrikat i skivform från marknadens ledande tillverkare. Produkterna uppfyller höga krav på kvalitet, funktion och livslängd. Med över 40 års erfarenhet i branschen fortsätter GoP att sträva efter att erbjuda marknadens bästa totallösningar inom plast. GoP's engagemang för det mångsidiga materialet kan sammanfattas i en mening och det är att de helt enkelt älskar plast!

Oavsett om man är i behov av en carport, ett växthus, solsegel, förråd- eller garagetält så kan man med säkerhet hitta det i GoP's sortiment. Självklart till ett lågt pris med hög kvalitet!

Artiklar 1 till 16 av totalt 77

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 77

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5