Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

GP Batteries

LED lampor som en modern inredningsdetalj från GP Batteries

Här hittar du GP Batteries Moodlits som kommit att bli mycket populära i de flesta trädgårdar och uteplatser. Moodlite Globe är en innovativ designprodukt som kan lysa upp både inne och ute.

Belysningsgloben är flytande och vattentålig är därför mycket snygg att placera i poolen samt står sig bra utomhus i väder och vind. Detta är mycket praktiskt då vi har långa mörka vinterperioder som kan vara kul att pigga upp med hjälp av färgglada Moodlites. För att spara på energin har lamporna också en timerfunktion som gör att du inte behöver stänga av dem. LED lamporna är också dimbara vilket gör att du kan ställa in den efter behov. Lampan är också sladdlös vilket också bidrar till att du enkelt kan placera ut den vart du vill i hemmet eller trädgården.

GP Batteries moodlites finns både i runda former samt som kubformade, och du ändrar enkelt skepnaden på lampan med en fjärrkontroll. Har du några frågor kring ditt val av Moodlite är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 2495 kr 0 kr to 2495 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida