Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp råttfälla & musfälla på nätet från Greenline

Sätt stopp för smågnagarna med råttfälla och musfälla från Greenline 

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. Det gör GreenLine genom att använda produkter hämtade från naturen själv för att berika din trädgård. Med biologiskt nedbrytbara gödningar sätter du trädgården i första rummet, samtidigt som det löper en grön tråd genom ditt val - av omtanke om miljön. Med komposter från GreenLine tar du till vara trädgårdens restprodukter och återför sedan naturlig näring till blommor, gräs och köksväxter. Skadedjur bekämpar vi med hänsyn till miljön, precis som halkan bekämpas med naturliga produkter som inte skadar varken dig, djuren eller miljön. Så sätt din trädgård och miljön i första rummet med GreenLine – en grönare väg till en frisk och vacker trädgård.

 

Nedan har vi samlat samtliga av våra produkter från Greenline. Här hittar du alla hjälpmedel för att hålla skadedjur borta från din trädgård. Får du ofta besök från grannens katt i grönsakslandet? Då kan vi tipsa om Greenlines medel Mot Katt som du hittar billigt nedan. Har du råttor och möss hänvisar vi dig att köpa råttfälla eller alternativt en musfälla. Liknande finns även ifall du ofta får ovälkommet besök från mullvadar. Här hittar du också kompostlådor för ditt avfall så att du enkelt kan vara snäll mot både miljön och ekonomin. 


För de stora familjerna kan vi tipsa om vår största kompostlåda Master som rymmer hela 375 liter. Greenline tillhandahåller även kompostströ som håller din kompost fräsch. Med hjälp av Greenlines produkter håller du enkelt din trädgård ren från både ohyra, skadedjur samtidigt som du enkelt kan vara miljövänlig och ekonomisk! Greenline - för bevarandet av din trädgård

Sortera utifrån
Pris
0 kr 2292 kr 0 kr to 2292 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2