Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp gunga, skottkärra & sandlåda från Hörby Bruk

Kul för både vuxna och barn med trädgårdsprodukter från Hörby Bruk

Att Hörby bruk är ledande på marknaden för skottkärror, rutschkanor och gungor för de privata trädgårdarna runt om i Sverige beror inte bara på de snabba leveranserna utan även på det hårda arbete de lägger ner på hantverket. Lekredskapen och skottkärrorna är noggrant tillverkade för att hålla i hårt klimat år efter år.

Nedan finner du allt för att göra trädgården rolig för barnen! Nu kan du skapa den där idylliska trädgården som barnen drömt om. Här nedan finner du alltifrån rutschkanor och sandlådor till gungor och linbanor till låga priser! Missa inte att kika på stålgungan Cancan som kommit att bli omåttligt populär och finns att välja i färgerna lime, blå och grå.

Vi har även Hörby bruks trägungor i klassisk design. För dig som vill kombinera ett lekset och på så sätt spara plats i trädgården så kan vi rekommendera Trägunga Active Slide som är en smidig kul kombination av gunga och rutschkana som sitter ihop. Få lekredskap och trädgårdsredskap som skottkärror och cykelkärror hemlevererade hela vägen fram till dörren. Gunga för de allra små, eller för de lite större, sandlåda eller skottkärra - Hörby Bruk har det mesta.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 5795 kr 0 kr to 5795 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 72

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5