Billiga fåtöljer & dynor från Hillerstorp online

Maximera din vistelse utomhus under sommarhalvåret med dynor, fåtölj och andra trädgårdsmöbler från Hillerstorp

Välkommen till Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler; Hillerstorp. Letar du efter trädgårdsmöbler har du definitivt hamnat rätt. Från Hillerstorp finner du möbler i konstrotting, naturrotting, trä, stål och aluminium och självklart dynor i olika utföranden, färger och typer för att passa den trädårdsmöbel du valt.

Är du ute efter trädgårdsmöbler i en lantlig New englandstil så får du inte missa vår populära trädgårdsgrupp Bullerö som du får till ett lågt pris! Eller är ni istället på jakt efter trädgårdsmöbler i rotting så kan vi tipsa om gruppen Teramo som är mycket prisvärd och med sin klassiska stil enkelt passar in i alla miljöer.

Vill du ha nya trädgårdsmöbler till landstället så kan vi rekommendera gruppen Coriano som garanterat kommer ge landstället den där idylliska sommarkänslan.

Missa heller inte den populära nyheten Bara Vara gruppen. När tv-profilen Rickard Olsson byggde sitt nya hus bad han designern Johanna Strand hjälpa honom att hitta en lämplig loungemöbel i trä till trädgården. En möbelgrupp där han skulle kunna hänga, sitta, sova, snacka, sola, läsa, mysa, fika, äta och leva ett skönt uteliv. Helt enkelt en utemöbel där han, familjen och vännerna kravlöst skulle Bara Vara.

Utöver trädgårdsgrupper har vi även ett brett utbud med alltifrån paviljonger till sandlådor och små picknickbänkar till de minsta. När du gör din beställning av Hillerstorps trädgårdesmöbler får du det levererat hela vägen hem till dörren.

.

Sortera utifrån
Kategorier
  1. Trädgårdsmöbler/Utemöbler (1)
Underkategorier
  1. Sittmöbler (1)
Varumärke
  1. Baltic Garden (1)
Leveranstid
  1. 5-10 vardagar (1)
Pris
0 kr 1089 kr 0 kr to 1089 kr

1 artiklar

Minskande ordning
per sida

1 artiklar

Minskande ordning
per sida