Köp batteri & verktyg billigt från Hitachi

Kraftfulla verktyg och batterier till dessa från Hitachi

Sedan 1948 har Hitachi Koki Co. Ltd. varit ett oberoende företag i den världsomspännande hitachikoncernen - Japans största industrikoncern och bland de 10 största i världen. Hitachi Koki har tillverkat elverktyg i mer än 60 år, och har under dessa år utvecklats till en erkändleverantör av högteknologiska kvalitetsprodukter. Filosofin har hela tiden varit: "Att tillverka elverktyg som inte bara är så bra som nödvändigt, utan så bra som möjligt"

Gör byggen, reparationer och renoveringar roligt och enkelt med rätt verktyg! I denna kategori har vi samlat några av Hitachis mest populära verktyg till låga priser! Här hittar du verktyg, batteri, och redskap som passar lika bra till privat som professionellt bruk. Nedan har vi även reservdelar till Hitachis powertools så att du slipper köpa en helt ny såg. Med redskap från Hitachi kan du också känna dig trygg då de har ett stort säkerhetstänk i sin design. 

Hitachi fortsätter att växa år för år på grund av sina nya innovativa lösningar för verkstäder runt om i hela världen. Och här finner du dem till riktigt låga priser! Skulle du sakna något eller om du har några frågor kring ditt val av verktyg så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Verktyg (19)
Underkategorier
 1. Batterier/Laddare (2)
 2. Borrhammare & Slagborrar (2)
 3. Kapverktyg/sågar (9)
 4. Skruvdragare (3)
 5. Verktyg Tvättstuga (2)
Visa färre Visa fler
Varumärke
 1. Hitachi (19)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (13)
 2. 10-14 vardagar (3)
 3. 2-3 vardagar (1)
 4. 3-5 vardagar (1)
 5. 5-10 vardagar (1)
Visa färre Visa fler
Pris
0 kr 3690 kr 0 kr to 3690 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2