Förstaklassiga duschar från INR billigt online

Skapa din egna duschhörna med duschväggar från Inr

"Tidigt om morgonen, sent på kvällen, efter träningen, före festen. Innan jobbet, efter jobbet. För att slappna av, för att vakna, för att få ny kraft, för att koppla bort allt, för att hitta fokus. För att sjunga. För att tänka. För att drömma dig bort en stund. För att låta allt falla på plats. För vad som helst. Det finns en dusch för dig." 

INR är idag störst i Norden när det kommer till smarta duschlösningar efter att ha startat verksamheten 1988. Alla duschväggar som beställs från INR tillverkas först när du gjort din beställning. INR tror på att om de ska bygga Nordens bästa duschar bör de anpassa duschen exakt efter platsen den sedan ska vara på. Detta är varken krångligt eller dyrt då du betalar samma pris oavsett om du vill att glaset ska skäras rakt eller i vinkel. En särskild måttanpassad symbol visas på de duschväggar som kan måttanpassas helt utan extra kostnad. INR har ett brett sortiment i fyra designserier; ARC, LINC, BRIC och BASIC med gränslösa möjligheter för att skapa det badrum du alltid drömt om. Tillverkningen av produkterna sker i egen fabrik i Malmö.

 

INR besitter en vilja att utvecklas genom nya utmaningar och man fortsätter hela tiden att experimentera för att utveckla nya, stilrena och lättstädade duschar till konsumenten. Bestäm hur din duschhörna ska se ut, välj bland de olika duschväggar och duschdörrar du finner nedan. 

Sortera utifrån
Kategorier
  1. Badrumsblandare (6)
  2. Badrumsinredning (1)
  3. Duschar (3)
Underkategorier
  1. Duschväggar & Duschdörrar (3)
  2. Handdukstorkar (1)
  3. Tvättställsblandare (6)
Pris
0 kr 7195 kr 0 kr to 7195 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida