Köp trägolv från Kährs

Trender kommer och går - kvalité består

Trä är ett vackert, miljövänligt och flexibelt golvmaterial. Det är svårt att hitta material som kan addera den värme och atmosfär så som trä gör. Trä har kraften att mjuka upp den mest minimalistiska inredning samtidigt som det ger en traditionell och klassisk känsla över interiören. Det är av just dessa anledningar som Kährs arbetar med trä för att få fram deras fantastiska golv. Väljer du att köpa Kährs golv väljer du svenskt tillverkat golv i hög kvalité. Kährs golv är en av de äldsta tillverkarna av trägolv, med en historia som går tillbaka till 1857, i världen som fortfarande verkar. Trender kommer och går - men kvalitet består.
 

Kunskapen om trä som Kährs samlat på sig har gått i arv över åren från generation till generation. Kährs startade 1919 och 1937 fick grundaren, Gustaf Kährs patent på hans uppfinning av den moderna lamellkonstruerade dörren. Efter framgången på hans patent jobbade Gustaf vidare med att hitta en lösning till problem med kupighet, springor och vridning i trägolv. 1941 lyckas Kährs ännu en gång få patent för en uppfinning; denna gång för fabrikstillverkade lamellträgolv.
 

Kährs försöker hela tiden utveckla nya idéer genom att prova de i tanken, och praktiken tills de till slut lyckas. Kährs golv finns idag i kontor, butiker, hotell, teatrar, sportarenor och självklart i bostäder, från Europa till Asien och Amerika.