Köp powertools online från Kinzo

Smidigt arbete tack vare powertools från Kinzo

Kinzo har verktygen för alla hemmasnickare till låga priser. Oavsett om du är en glad amatör som är på jakt efter dina första verktyg eller om det är till professionellt bruk så kommer du att finna Kinzos powertools smidiga att arbeta med. Nedan har vi samlat några av Kinzos mest populära verktyg till riktigt låga priser!

Här hittar du bland annat den mycket omtyckta Sticksågen Ecoline 350W som är en elektrisk såg med en hastighet som du enkelt reglerar för en smidig användning. Då även blad och tillbehör ingår är detta en mycket prisvärd modell! I samma serie finner du även Kinzos Skruvdragare Ecoline 18V som gör ditt arbete enkelt och fritt tack vare den långa batteritiden som gör att du slipper krångliga sladdar.

Skruvdragaren kommer tillsammans med batteriladdare samt nätadapter. Är du på jakt efter en cirkelsåg så har vi den prisvärda varianten Cirkelsåg 1200 w som har ett inbyggt spindellås för enkelt klingbyte. Välkommen att se dig omkring bland Kinzos verktyg! Skulle du har några frågor eller funderingar kring ditt val av verktyg så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!