Köp billiga balkongmöbler & trädgårdsmöbler från KWA

Häpnadsväckande balkongmöbler och andra trädgårdsmöbler från KWA

KWA har sedan många år tillbaka varit en av de ledande aktörerna på marknaden för utemöbler. Här hittar du trädgårdsmöbler av riktigt bra kvalitet till låga priser! Är du ute efter nya balkongmöbler så har vi ett brett utbud av mindre grupper som fungerar utmärkt för små utrymmen eller cafémiljöer. Se bland annat gruppen Oxford som går i en idyllisk och gammeldags stil! Oxford är tillverkad i aluminium och tål väder och vind som kan tänkas uppstå i vårt nordiska klimat.

Vi har även klassisk cafégrupper i trä för den som föredrar det. För dig som är ute efter större trädgårdsgrupper för fler personer så finns det både matgrupper och loungegrupper med en lång hållbarhet i både trä och konstrotting där hela familjen kan samlas. Vi har även picknickbänkar i både barn och vuxenstorlekar som fungerar utmärkt i både privata och offentliga miljöer.

Här hittar du även hammockar och hänggungor för slappa sommardagar! Den populära hänggungan Emma kan du välja att hänga i en tillhörande ställning men går lika bra att hänga i ett träd för att skapa den där romantiska trädgården som många drömmer om. Till alla våra trädgårdsmöbler från KWA har vi även ett bredd sortiment av tillhörande dynor som gör möbeln extra mjuk och härlig samt att du kan välja till den färg du själv tycker är snyggast!

Sortera utifrån
Kategorier
  1. Trädgårdsmöbler/Utemöbler (3)
Underkategorier
  1. Grupper (1)
  2. Trädgårdsbord (2)
Typ
  1. Café- & Balkonggrupper (1)
Möbelmaterial
  1. Trä (3)
Möbelfärg
  1. Brun (2)
  2. Vit (1)
Varumärke
  1. KWA (3)
Leveranstid
  1. 2-5 vardagar (3)
Pris
0 kr 2110 kr 0 kr to 2110 kr

3 artiklar

Minskande ordning
per sida

3 artiklar

Minskande ordning
per sida