Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köpt ditt stryksystem från Laurastar online

Laurastar erbjuder det senaste inom strykteknologin med sina smarta stryksystem och bärbara ångsystem.

Laurastar startade 1980 och har 30år senare över två miljoner sålda produkter över hela världen. LAURASTARs professionella strykning kombinerat med ett aktivt bord, professionell ångfunktion och en professionell teflonsula, gör att du halverar stryktiden.

LAURASTARs patenterade aktiva bord innehåller en blås- och sugfunktion. LAURASTAR är det enda stryksystemet som erbjuder ett kallt strykbord för hemmabruk. Detta är känt inom professionell strykning som "kall" strykning.

LAURASTARs patenterade ångfunktion värmer först upp ångan i tanken, därefter kyls ångan och sedan återuppvärms ångan inuti järnet. LAURASTAR är det enda järnet som genererar extra kraftfull, ultra fin och konstant ånga, känt inom den professionella strykvärlden som "torr ånga. LAURASTAR är det enda järnet som genererar en konstant temperatur över hela stryksulans yta, som ett professionellt strykjärn, så att även de mest känsliga material kan strykas säkert.

LAURASTARs patenterade telefonsula - Järnet är designat för att klara av de 3 faserna i ett moment: värmer, slätar ut och kyler materialet. Därför behövs inget tryck på järnet och materialet du stryker blir inte skadat.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 12990 kr 0 kr to 12990 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida