Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Log 45

Log 45 förråd till allt som behöver skydd mot vädret

Kannalan Huvilat är ett väletablerat familjeföretag, grundad 1953 i finska Tornedalen vid gränsen till Sverige. I drygt 60 år har företaget tillverkat timmerstugor och olika byggnader men har numera specialiserat sig på tillverkning av gårdsbyggnader i olika modeller och storlekar - under produktnamnet LOG45.

Timmer och andra trä delar till alla LOG45 gårdsbyggnader tillverkas huvudsakligen av tätvuxen norrländsk fura med moderna maskiner och noggrann precision.

Kannalan Huvilat har lång historia som tillverkare av timmerstugor, stora som små. Företagets grundare Vilho Kannala började verksamheten år 1953 med att tillverka fönster och dörrar med två maskiner som han hade köpt i Sverige. Han finansierade hela investeringen med att sälja den andra maskinen och därmed fick tillverkningen igång. 

Verksamheten utvecklades snabbt och början på 60-talet hade företaget i sortimentet olika storlekar på sommar- och bastustugor. På 70-talet byggdes företagets första stora produktionshall och 1976 började även familjens son Allan Kannala arbeta heltid i företaget, som via generationsskifte fördes över till honom år 1980. Numera är tredje generationsskiftet på gång och grundarens sonson Aleksi är på väg att ta över verksamheten.

Kannalan Huvilat har alltid varit noga med att producera bra kvalité till rimliga priser, vilket är grunden till företagets framgång.  

Sortera utifrån
Pris
0 kr 36900 kr 0 kr to 36900 kr

12 artiklar

Minskande ordning
per sida

12 artiklar

Minskande ordning
per sida