Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Allt från fönsterbräda till trapprenovering från Lundbergs

Sagolika tillskott till din heminredning från Lundbergs från fönsterbräda till trapprenovering

Lundbergs utvecklar inredningsprodukter med unik design som förnyar hemmet både inne som ute. Lundbergs har ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga produkter som uppfyller många olika behov och drömmar till de som vill förnya sina hem och göra vardagen trivsam.

Marknadens starkaste utbud av inredningsprodukter för att skapa ett vackrare hem finner du hos Lundbergs. Du kan handla allt inom inredning såsom trapprenoveringssystem, skjutdörrar, paneler, elementskydd, dörrportaler, fönsterbänkar, konsoler och även ett omfattande sortiment med utomhusprodukter.

Har du exempelvis börjat upptäcka slitage som uppstått med åren på din trappa behöver du oftast inte renovera hela trappen utan endast trappstegen. Hos Lundbergs finner du sättsteg, plansteg och bakkantlister i laminat och flera träslag. Du finner massiva steg i ask, ek, lönnfanér, valnötsfanér och laminat med olika slags dekorer. Det spelar ingen roll om du har en svängd eller rak trappa, en stängd eller öppen trappa - Lundbergs har lösningen. Det enda du behöver göra är att mäta, såga och limma fast stegen på den gamla stegytan.

Lundbergs har som mål att alltid tillhandahålla ett brett sortiment för att du som kund ska ha möjlighet att förnya ditt hem med små enkla knep för att skapa det rum du trivs i. Lundbergs satsar alltid på att utveckla en unik design i konsumentvänliga förpackningar.

Sortera utifrån
Kategori
 1. Taklister (17)
 2. Takrosetter (9)
Pris
0 kr 4249 kr 0 kr to 4249 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 247

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 247

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5