Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

MTD

Trädgårdstraktor från MTD - världens största tillverkare av trädgårdsmaskiner

Det familjeägda företaget MTD grundades 1932 och är idag världens största tillverkare av motoriserad trädgårdsutrustning. MTD står för "the Modern Tool and Die Company" och har sitt huvudkontor i Cleveland, Ohio. MTD har fabriker i USA, Kanada, Tyskland, Ungern och Asien och har återförsäljare globalt över hela världen. Alla produkter från MTD är användarvänliga, robusta och tål tuffa tag. Väljer du en MTD-produkt väljer du även en kamrat i trädgårdsarbetet för en lång tid framöver.


MTD grundades 1932 I USA av tre tyska immigranter och ingenjörer, men det är inte fören 1954 som MTD för första gången producerar trädgårdsutrustning. Den första skottkärran som här skapas lägger grundstenen för MTD's framtid. Fyra år senare tillverkar MTD sin första rotorgräsklippare där roterande knivar i gärsklipparen slår av gräset horisontellt.


Nedan finner du trädgårdstraktor, lövblås, motorsåg, vedklyv, gräsklippare och åkgräsklippare, snöslunga och mycket mer. Hög prestanda till ett rimligt pris i ett brett sortiment för den trädgårdsintresserade! Ingen trädgård är den andra lik. Det finns några som ser fram emot att klippa sin gräsmatta och ta hand om den, medan andra ser gräsklippningen som ett måste. En sak som är säker, vare sig man älskar eller hatar att klippa gräsmattan är att rätt produkt kommer att göra jobbet roligare och enklare. Välkommen till vårt sortiment från MTD!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arnold (18)
 2. MTD (77)
Redskap
 1. Maskindriven röjare (1)
 2. Maskindriven trimmer (2)
Pris
0 kr 28858 kr 0 kr to 28858 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 78

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 78

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5