Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp stekhäll från Muurikka!

Matlagning i alla typer av väderlekar

Vad är inte härligare än utomhusmatlagning under sommaren? Med Muurikkas grill- och matlagningsredskap kan du göra det både smidigt, kul och enkelt! Har du också alltid önskat dig en stekhäll för utomhusbruk där du kan laga mat till hela familjen eller till trädgårdsfesten?

Här hittar du proffsiga och samtidigt billiga stekhällar och sommarkök från Muurikka som kan pryda din trädgård. Vill du ha en både stilren och smidig rök för rökning av fisk, kött och grönsaker så finner du det nedan. Kika då på Muurikkas Elrök 1100w, som även mycket enkelt kan göras om till en vanlig ugn. Det enda som krävs för att den ska användas som rök är att lägga till spån! Perfekt matlagningredskap för sommarstugan.

En annan mycket praktisk lösning för sommaren är Muurikkas Sommarkök El där du enkelt reglerar värmen med ett steglöst vred. Med denna stekhäll får du snabbt till den perfekta grillytan samtidigt som den sedan kan hålla maten varm med locket som medföljer. Vi har även flera andra storlekar på stekhällar där det ingår gasolbrännare, skyddspåsar och stekfett. Har du några frågor gällande ditt val av utekök, stekhäll eller rök så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 16020 kr 0 kr to 16020 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 106

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 106

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5