Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ninebot

Segways från Ninebot till ett lågt pris

Ninebot Inc. är den första operatören inom smart kortdistans transportutrustning i Kina som samlar forskning, utveckling, produktion, försäljning och service i ett. Ninebot Inc. menar att den snabba utvecklingen av självbalanserande fordon kommer att leda till en annan vetenskaplig och teknisk revolution. Ninebot har framgångsrikt sammanfört samspelet mellan maskin och smartphone. De smarta transportörerna du finner från Ninebot är en nyhet du aldrig sett förut. Ninebot bör inte endast ses som ett transportföremål utan en livsstil och ett behov för att vår planet ska kunna bedriva en miljövänlig framtid.

Ninebots slogan "tänk annorlunda och innovera hållbarhet" är mer än bara ett talesätt. Ninebot har förtroende att verksamheten för självbalanserade fordon kommer att drivas till att nå nya höjder. Det kommer inte bara förändra hur folk lever, utan även bidra till mångfald i den tekniska industrin. Ninebot ser fram emot en ny era där de kan uppnå en hållbar innovation för hela mänskligheten

 

Med sina nya segways presenterar Ninebot den nya generationen av personliga transportsystem. Enkla att montera och ta med sig vart än du reser.