Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billig trappstege online från Scando

Klättra mot toppen med trappstege från Scando

Redan år 1959 fick Scandos upphovsman, Elon Persson, upp ögonen för anvädningen av aluminium i stegar men det var inte fören 1983 som företaget fick sitt nuvarande namn, Scando, som på Latin betyder "jag klättrar".  Nedan hittar du samtliga av våra produkter från Scando. Scando har många års erfarenhet inom tillverkningen av stabila och säkra aluminium. Scandos stegar fungerar utmärkt för privat bruk i ett hemmabygge, men får även proffsen att känna sig trygga i en tyngre arbetsmiljö. Detta kan man även se då samtliga av Scandos stegar är godkända i kontroller SP:s certifieringsregler.

När du köper en stege ska du alltid kontrollera att en SP-märkning finns. Behöver du en ny stege som passar många olika slags miljöer, höjder och tillfällen så kan vi rekommendera dig att kika på Scando Kombistege som går att variera på många sätt. Du kan ha den som en enkelstege, två enkelstegar, utskjutsstege eller också helt fristående.

Eller är du kanske bara på jakt efter en enkel trappstege så finns det också. Kika då på Scando trappstege Solid som har både en plattform och verktygshylla. Trappstegen finns med flera olika storlekar och alternativ på trappsteg, vilket du enkelt väljer i rullistan.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Scando (2)
  2. Scando by Svelt (13)
Pris
0 kr 10995 kr 0 kr to 10995 kr

15 artiklar

Minskande ordning
per sida

15 artiklar

Minskande ordning
per sida