Swedoor JW

Rätt dörr till ditt hem från Swedoor

Swedoor grundades 1960 i Oregon med 15 anställda då den amerikanske entreprenören Richard Wendt köpte en träfabrik. Över 50 år senare och företaget finns nu i 22 länder i Europa, Australien och Nordamerika.

Det finns många olika anledningar till varför man behöver en ny dörr. Skada på den gamla, dålig kvalitet, eller kanske helt enkelt att man behöver ett stilistiskt ombyte.

En dörr ska vara en livsinvestering. Den ska tåla hårt väder, täta bra och vara lätt att öppna och stänga. Det är inte heller illa att man kan välja mellan en massiv mängd olika dörrar, där alla har sin egna unika design.

Dörrarna från Swedoor Jeld-Wen håller en mycket god kvalitet och är alla väldigt unika. Swedor som grundades 1960, är idag den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden och kan erbjuda det allra bästa till sina kunder. Är det en dörr du är ute efter, då har du definitivt kommit rätt. Sortimentet från Swedoor består av standarddörrar, specialdörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar och andra tänkbara projektdörrar. Swedoor erbjuder dig allt från ytter- och innerdörrar, anpassade brand -, ljud och säkerhetsdörrar till specialdörrar som till exempel skyddar mot farlig strålning.

Företaget lägger starkt fokus på producering, utveckling och att leva upp till det viktigaste värdet Swedoor har vilket är pålitlighet.

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Dörrkarmar (7)
 2. Innerdörrar (5)
 3. Skjutdörrar & Dörrvalv (3)
 4. Trösklar (1)
 5. Ytterdörrar (101)
Pris
0 kr 23972 kr 0 kr to 23972 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 116

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 116

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5